ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 5°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

10 • 01 • 2011

Snovborda slaloma treniņi Siguldas Olimpiskā centra trasē

Saistītā informācija

Visiem kam interesē snovborda slaloma treniņi, gan slaloma cienītājiem, gan iesācējiem, tagad būs tāda iespēja trenēties Siguldas Olimpiskā centra (pilsētas) trasē pieredzējušu speciālistu vadībā. Tiks liktas trases, ņemti laiki un sniegtas konsultācijas. Treniņi notiks otrdienās un ceturtdienās no plkst. 18.00 līdz 21.00. Pāra nedēļās tiks liktas slaloma (SL) trases, nepāra nedēļās būs gigantslaloma (GS) trases. Treniņi sākas no šonedēļas (2. nedēļa) un šonedēļ - otrdien 11.01.2011., tātad būs slaloma trase.

Iepazīšanās ar trasi apmēram 18.15, otrā trase apmēram 19.30.

Treniņu pamatdoma bija nodrošināt tos Latvijas labākajiem snovbordistiem un arī jauniešiem, kas gatavojas un vēlas atlasīties uz Eiropas jaunatnes olimpisko festivālu, tomēr lai atdzīvinātu snovborda slalomu ir nolemts piedāvāt tos iespējami plašākam interesantu lokam. Tādēļ visus, kam tas interesē aicinam pieteikties pie treneriem.


Treneri:
Gerds Sīmanis   29262255, Latvia Snowboard
Zigurds Penkulis 29221047, Latvia Snowboard
Renārs Veidemanis  29111207, Siguldas klubs Flips

6 Komentāri

Tad varbūt ir arī pamatdoma par Latvijas kausu 2011 snovbordslalomā???
Šī gada snovborda sacensību sarakstā kaut kā to nevar manīt, diemžēl...
Bet labi, ka vismaz ir cerība par tik skatāmā snovborda paveida atdzīvināšanu. Paldies šīs lietas organizētājiem un atbalstītājiem!
līdzjūtējs
11 • 01 • 2011 / 16:58
Es arī pamanīju, ka šogad vispār nav snovborda sacensību slalomā. Jocīgi.
23 • 01 • 2011 / 12:23
Bija un ir doma par Latvijas kausu snovbordā un arī Latvijas čempionātu. Diemžēl mums cilvēku, līdz šim, kam interesē snovbords un kas ir gatavi kaut ko darīt, ir tik cik ir, bet lietas iet uz labo pusi.
Būs Latvijas čempionāts 11.martā, tieši pirms Latvijas kausa kalnu slēpošanā, kas notiks 12.-13.03. Kalendārā nebija līdz šim ierakstīts kļūdas pēc (tagad ir izlabots). Latvijas kausu snovborda slalomā bija doma rīkot 7.janvārī, bet diemžēl laika trūkuma dēļ to nepaspējām. Varbūt vēl var to mēģināt sarīkot, ja izdosies vienoties ar kādu kalnu un ja tas nemaksās daudz. Ar kalnu slēpotājiem rīkot kopā ir daudz izdevīgāk.
Ja kādam ir, sūtiet priekšlikumus par grupām, formātu un iespēju iesaistītes rīkošanā.
23 • 01 • 2011 / 16:21
Šonedēļ, sakarā ar atlases sacensībām jauniešiem, treniņi snovborda slalomā Siguldas trasē būs tikai GS (gigantslalomā).
25 • 01 • 2011 / 12:53
Agri Sveiks. Vēlējos paprasīt, kas tas par Eiropas jaunatnes olimpisko festivālu, un kur par tām atlasēm var redzēt informāciju, jo pats arī vēlos piedalīties utt, bet nekur nav redzama nekāda informācija.
26 • 01 • 2011 / 10:34
Ļoti laba doma - SNB slalomu rīkot kopā ar slēpotājiem! Tikai pašiem snovborda slalomistiem vajadzētu nopietnāk gatavoties un padomāt par slaloma inventāru, lai nopietni domātas sacensības nepārvēršas par izklaides pasākumu. Diez vai kādam ienāktu prātā piedalīties kamaniņu braukšanas sacensībās Siguldas kamaniņu trasē ar kalna kamaniņām.... Bet no masveidības viedokļa protams apsveicama lieta un gan jau tā iespaidā parādīsies arī kāds jauns sportists, kurš pievērsīsies šai snovborda disciplīnai. Vēl jo vairāk tāpēc, ka Latvijas nogāzes ir pilnīgi pietiekamas, lai varētu rīkot pat augsta līmeņa sacensības.
Tās tādas pārdomas diskusijai :)
Andris Vasins
29 • 01 • 2011 / 09:29
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv