ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 5°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

14 • 01 • 2011

Line skis braucējs Edis sāk darboties!

Lūk info no paša Eda, kā viņam aizritējusi gada nogale, un kā iesācies Jaunais gads: "Garās ziemas brīvdienas ir beigušās, atpakaļ pie skiču papīra un metāla „RDMV”. Brīvdienās tika sastrādāti daudz labu darbiņu, un ir pat ar ko palepoties. Kā saka pirmie auglīši ir novākti un sezona ir iesākusies godam. Tagad visu pēc kārtas.

"Pirmais par ko varu pastāstīt ir Austrijas un Šveices ski trips kopā ar Sniegs.lv, kur pabiju no 19. - 28. decembrim. Trips sākās ar vizināšanos un triku pieslīpēšanu Kaunertal ledājā Austrijā. Par spīti sliktajam laikam un tam, ka parks bija atvērts tikai dažas dienas, sanāca pavadīt labu laiku. Ne tikai, kopā ar Reini Stabiņu pieslīpējām savu skilu uz slaidiņiem un izbaudījām nedaudz no pūdera un gala rezultātā progresīvajam fotogrāfam Jurim Zariņam sanāca uzķert paris labu kadru. 

Tālāk ballīte turpinājās Šveicē, kur bija paredzētas Big Air sacensības. Starp vairākām nācijām Šveici, Austriju, Franciju un Slovākiju bija arī 2 Latvijas pārstāvji Es un Reinis Stabiņš. Šveicieši bija parūpējušies par 18 m lielu kikeri uz kura sākumā norisinājās kvalifikācijas lēcieni un tad 6 labākie braucēji tiek finālā. Diemžēl uz kikera nebiju atstrādājis savu flatspin 720 un nevienā lēcienā nesanāca tīri nosēdināt, bet Reinis ar smuku swich cork 900 bez problēmām kvalificējās finālam. Diemžēl arī viņam diena nebija līdz galam izdevusies un pirmajā lēcienā Reinis pazaudēja slēpi un finālā ierindojās 6vietā. Par spīti tam JZ atkal bija savā elementā. 

30 h Kārļa jaunajā audi, un pārsteidzošs fakts, mājās ir vairāk sniega kā alpos. Nākamajā dienā, jau braucam uz kalna, jo 30. dec. LSS organizētais sniega kaus. Nepiespiesta, draudzīga atmosfēra un traki triki. Priekš freeskieriem un snoveriem, notika horse jam formāta pasākums. Viss beidzās veiksmīgi 3. vieta kabatā, 2. Pauls Iklāvs un 1. siguldiešu bommba Toms Šūmanis. Arī nākamo dienu pavadīju Žagarkalnā, jo arī šogad saņēmu uzaicināja gadskārtējam jaungada vakara big air šovam. 

Vel viena laba lieta, kas man jāpastāsta ir, par Igaunijas tripu. Tātad 7. janvāri Tallinā norisinājās duell 2011 sacensības, kas notika reil jam formātā un lai arī šis sacensības nebija vislabāk noorganizētās sacensības, kurās esmu piedalījies, balvu fonds bija vērā ņemams. Tā nu es aizcīnījos līdz 2. vietai un pirmo reiz 2011 gadā pagozējos uz pjedestāla.

Šobrīd gatavojos nedēļas nogalei 15. -16. janvārim kur paredzēts Latvijas kauss slopestyle un big air disciplīnās. Domājams ka būs interesanti sači. Tā kā tiekamies 15. -16. janvārī, Žagarkalna pakājē."

Avots: Burusports.lv

1 Komentāri

Forši, man gan šķiet, ka Šveicē mēs bijā 3 latvieši :D + fotogrāfs un fane Sanita :p
17 • 01 • 2011 / 17:32
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv