ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 3°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

05 • 12 • 2010

Cēsīs šoziem notiks Eiropas kauss snovbordā

Jā, tā ir tiesa, Cēsīs, Ozolkalnā šajā ziemā, 5. un 6.februārī notiks Eiropas kausa posms snovbordā, turklāt olimpiskajā snovbordkrosa disciplīnā. Varētu izklausīties dīvaini un bieži vien tā tas arī tiek uztverts, gan šeit pat Latvijā, gan vēl jo vairāk ārpus Latvijas, to cilvēku vidū, kas zin, vai jau atbraucot uzzin, ka kalnu šeit tomēr nav. Tomēr ar lielu gribasspēku un vēlmi ir iespējams paveikt daudz ko, arī atvest uz Latviju Eiropas kausu.

Kā tad mēs līdz tam tikām? Bija cilvēki ar idejām par sacensībām, bija cilvēki ar mērķiem sportā un tas viss summējās, turklāt bija vēl citi, kam tas likās interesanti un atbalstīja to. Rezultātā tika sarīkotas starptautiskas sacensības snovborkrosā 2008.gadā. Pēc divu sezonu veiksmīgi aizvadītajām sacensībām Ozolkalnā, pietiecām FIS savu interesi par Eiropas kausa posmu Latvijā. Un lai gan tieši pēdējā gada laikā Eiropas kausa noteikumi un prasības kļuvušas stingrākas, līdztekus arī sportiskajai konkurencei un nozīmīgumam, tomēr šā gada FIS Kongresa laikā notiekošajā Eiropas kausa sanāksmes laikā, Latvijai tika akceptēts Eiropas kausa posms vienai dienai.

Tādejādi šoziem Cēsīs, Ozolkalnā varēsim redzēt daudzus Eiropas vadošos snovbordkrosa pārstāvjus gan vīriešu gan sieviešu konkurencē, tukrlāt kas zin, varbūt tāpat kā pagāšziem, atbrauks arī kāds Pasaules klases sportists (pagājušā gadā Cēsīs bija ieradies tobrīdējais Pasaules kausa līderis francūzis Pjērs Voltjērs).

Ozolkalns un Latvijas Slēpošanas savienība jau no vasaras gatavojas šim nozīmagajam sporta pasākumam un varam garantēt, ka šoziem februāra sākumā Cēsīs būs interesanti. Bet par visu vairāk un sīkāk, pamazām un turpmāk. Sekojiet informācijai.

Lai sāktu reklamēt Eiropas kausa posmu ārzemju sportistu vidū, nule kā ir nācis klajā reklāmas buklets ar pamatinformāciju.
Nododam to arī Jūsu apskatei.

Flyer.jpg

2 Komentāri

Tekstu vismaz varēja bez kļūdām uzrakstīt.
19 • 12 • 2010 / 11:56
Ai, ai - tāds jauks un starptautisks pasākums, bet bukletā stilistiski un gramatiski tik daudz kļūdu.... Pat nav saprotams, ko organizatori ir gribējuši ar šo bukletu pateikt.... Nav taču tik daudz tā teksta, lai palūgtu kādu "native English speaking person" to palabot.
cesnieks
26 • 01 • 2011 / 15:44
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv