ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 5m/s

Latvijas čempionāts skrituļslalomā 2018

12 • 9 • 2018 / Lorupes grava, Sigulda

Mērķis

Noskaidrot 2018.gada labākos skrituļslalomistus Latvijā. Popularizēt skrituļslalomu kā labu brīvā laika pavadīšanas iespēju. Veicināt aktīvu un veselīgu dzīvesveidu. Sarīkot svētkus gan lieliem, gan maziem skrituļslidotājiem.

Vieta un laiks

Sacensības notiek 2018.gada 12.septembrī, Siguldā, Lorupes gravā. Sacensību sākums plkst.17.10. Dalībnieku reģistrācija no 16:30 līdz 16:45. Trases apskate no 16:45 līdz 17:00 Starts pirmajam dalībniekam plkst.17:10 Apbalvošana 10 min. pēc noslēdzošā sacensību dalībnieka.

Sacensību vadība

Sacensības organizē Latvijas Skeitborda federācija, sadarbībā ar sporta klubu Virsotne. Sacensību galvenā tiesnese – Jana Zvejniece, tālr.:29119997. Tiesnešu kolēģiju nodrošina sporta klubs Virsotne.

Sacensību dalībnieki

Dalība sacensībās ir atklāta un var piedalīties visi interesenti, kuri apguvuši skrituļslidošanas iemaņas.  Dalībnieki tiks vērtēti sekojošās vecuma grupās: 

  • U8 grupa 2011.gadā dzimušie un jaunāki (zēni un meitenes)
  • U10 grupa 2009. - 2010. gadā dzimušie (zēni un meitenes)
  • U12 grupa 2007. - 2008. gadā dzimušie (zēni un meitenes)
  • U14 grupa 2005. - 2006. gadā dzimušie (zēni un meitenes)
  • U16 grupa 2003 - 2004. gadā dzimušie ( zēni un meitenes)
  • E grupa 2002. - 1984. gadā dzimušie (kungi un dāmas)
  • M grupa 1983. gadā dzimuši un vecāki (vīri un dāmas)

Sacensību disciplīnas

skrituļslaloms (2 trases) starts plkst. 17:10
FINĀLS starts ~plkst. 18:30
(atkarībā no dalībnieku skaita, fināla laiks var mainīties)

Sacensību vērtēšana

Uzvarētājs katrā grupā tiek noteikts pēc divu trašu uzrādītā mazākā koplaika. FINĀLAM kvalificējas labāko laiku uzrādītāji neatkarīgi no vecuma pēc divu rezultātu koplaika: 20 kungi, 15 dāmas

Sacensību noteikumi

7.1. Ķivere un sargi (plaukstu, elkoņu un ceļu) obligāti visiem sacensību dalībniekiem. Skrituļslalomā plaukstu sargu vietā drīkst izmantot velocimdiņus.
7.2. Dalībnieks, kurš apzināti traucē citus dalībniekus, tiek diskvalificēts.
7.3. Dalībniekam trase jāveic patstāvīgi, bez vecāku, treneru vai citu palīdzības.
7.4. Treniņi pa sacensību trasi NENOTIEK!
7.5. Trases apskate notiek sporta apavos, bez slidām.
7.6. Sacensības notiek arī lietus gadījumā.
7.7. Par savu drošību dalībnieki atbild paši vai viņu vecāki, apstiprinot to ar savu parakstu sacensību pieteikumā.
7.8. Dalībnieks sacensību teritorijā drīkst atrasties tikai pareizi uzvilktā numurā. Dalībnieks tiek diskvalificēts, ja sacensību laikā starta numurs tiek nekārtīgi valkāts vai arī netiek uzvilkts. Pēc sacensībām starta numurs jānodod sacensību organizētājiem. Numura tīšas sabojāšanas, nozaudēšanas vai neatgriešanas gadījumā, dalībniekam jāsedz zaudējumi 50,00 eiro vērtībā.
7.9. Dalībnieks, reģistrējoties sekretariātā, ar parakstu apliecina par iepazīšanos ar sacensību nolikumu.
7.10. Ja dalībnieks ir reģistrējies un parakstījies par iepazīšanos ar sacensību nolikumu, bet neveiksmes vai citu apstākļu dēļ vēlas izstāties no turpmākas piedalīšanās šajās sacensībās, dalības maksa netiek atgriezta.
7.11. Protestu var iesniegt ne vēlāk kā 15 minūtes pēc konkrētās disciplīnas sacensību beigām adresējot to sacensību galvenajam tiesnesim. Kopā ar protestu sekretariātā jāiemaksā 70,00 eiro. Strīdīgo situāciju izskata tiesnešu kolēģija, bet lēmumu pieņem galvenais tiesnesis ne vēlāk kā 15 minūtes pēc protesta saņemšanas. Galvenā tiesneša pozitīva lēmuma un protesta apmierināšanas gadījumā iemaksātā nauda 70,00 eiro tiek atgriezta protesta iesniedzējam. Galvenā tiesneša noraidoša lēmuma gadījumā iemaksātā nauda 70,00 eiro netiek atgriezta.

Apbalvošana

1. – 3. vietu ieguvējus katrā grupā apbalvo ar diplomu un medaļu. D grupas dalībniekus apbalvo visus ar diplomu un veicināšanas balvu. FINĀLA 1. – 6. labāko rezultātu uzrādītājus sievietēm un vīriešiem atsevišķi apbalvo ar pārsteiguma balvām.

Pieteikumi un sacensību izdevumi

Pieteikumi par piedalīšanos sacensībās jāiesniedz līdz 11.septembrim, plkst. 20:00 pa e-pastu: [email protected]. Izdevumus, kas saistīti ar sacensību organizēšanu sedz organizatori. Izdevumus, kas saistīti ar dalībnieku piedalīšanos sacensībās sedz paši dalībnieki vai viņu komandējošā organizācija.

Dalības maksa

8,00 eiro pie reģistrācijas

Sacensību galvenā tiesnese Jana Zvejniece

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase

Saistītā informācija

Rezultāti

Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv