ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 2m/s

Vilciņa kauss 2. posms

24 • 1 • 2015 / Olimpiskais Centrs Sigulda

Mērķis
Sarīkot svētkus mazajiem kalnu slēpotājiem. Dot viņiem iespēju gūt pozitīvu sacensību pieredzi. Popularizēt Siguldas Pilsētas trasi (Olimpiskā centra „Sigulda” kalnu slēpošanas trasi) kā lielisku atpūtas un patīkamu brīvā laika pavadīšanas vietu.

 Vieta un laiks
Sacensības notiek 2015.gada 24.janvārī, Siguldā, Siguldas Pilsētas trasē (OC „Sigulda” kalnu slēpošanas trase) – LIELAJĀ KALNĀ.

  • 9:30 – 11:00 - Dalībnieku reģistrācija, numuru saņemšana
  • 11:00 – 11:25 - 1.trases apskate (1.brauciens)
  • 11:30 - Starts 1. braucienam
  • 10 min. pēc 1.brauciena beigām - 2. trases apskate (ilgums 20.min.) 5 min. pēc apskates beigām - Starts 2. braucienam
  • 15 min. pēc sacensību beigām - Apbalvošana

Sacensību vadība
Sacensības organizē „Siguldas Piedzīvojumu parks „Tarzāns”” sadarbībā ar sporta klubu „Pantera”. Ģenerālsponsors sporta inventāra veikals – serviss „Burusports”. Sacensību galvenais tiesnesis – Sandra Meldere (tālr. 29125024), tiesnešu kolēģiju nodrošina sporta klubs “Pantera”.

 Sacensību dalībnieki
Dalība sacensībās ir atklāta un var piedalīties visi interesenti vecumā no 2005.gadā dzimušie un jaunāki, kuri apguvuši kalnu slēpošanas iemaņas un patstāvīgi, bez palīdzības var veikt sacensību trasi. Dalībnieki tiks vērtēti sekojošās vecuma grupās zēni un meitenes atsevišķi (pēc dzimšanas gadiem) - Grupas skatīt nolikumā. 

Sacensību disciplīna

  • 1.trase – milzu slaloms
  • 2. trase – milzu slaloms

Sacensību vērtēšana
Milzu slaloms. Uzvarētājs katrā grupā tiek noteikts pēc divu trašu uzrādītā mazākā koplaika. Sacensību rezultāts tiks ieskaitīts arī LSS Vilciņa kausa 2015 sezonas kopvērtējumā.

 Sacensību noteikumi

  • Ķivere ir obligāta visiem sacensību dalībniekiem.
  • Dalībniekam trase jāveic patstāvīgi, bez vecāku, treneru vai citu palīdzības.
  • Treniņi pa sacensību trasi NENOTIEK!
  • Par savu drošību dalībnieki atbild paši, viņu vecāki vai pavadošais treneris, apstiprinot to ar savu parakstu sacensību pieteikumā.
  • Dalībnieks sacensību teritorijā drīkst atrasties tikai pareizi uzvilktā numurā. Dalībnieks tiek diskvalificēts, ja sacensību laikā starta numurs tiek nekārtīgi valkāts vai arī netiek uzvilkts. Pēc sacensībām starta numurs jānodod sacensību organizētājiem. Numura tīšas sabojāšanas, nozaudēšanas vai neatgriešanas gadījumā, dalībniekam jāsedz zaudējumi EUR 35,00 vērtībā.
  • Protestu var iesniegt ne vēlāk kā 15 minūtes pēc konkrētās disciplīnas sacensību beigām adresējot to sacensību galvenajam tiesnesim. Kopā ar protestu sekretariātā jāiemaksā EUR 50,00. Strīdīgo situāciju izskata tiesnešu kolēģija, bet lēmumu pieņem galvenais tiesnesis ne vēlāk kā 15 minūtes pēc protesta saņemšanas. Galvenā tiesneša pozitīva lēmuma un protesta apmierināšanas gadījumā iemaksātā nauda EUR 50,00 tiek atgriezta protesta iesniedzējam. Galvenā tiesneša noraidoša lēmuma gadījumā iemaksātā nauda EUR 50,00 netiek atgriezta.

Apbalvošana
Pirmo sešu vietu ieguvēji katrā grupā tiek apbalvoti ar medaļām, pirmo vietu ieguvēji ar kausiem, pirmo trīs vietu ieguvēji ar Burusports balvām, kā arī būs veicināšanas balvas. Visi sacensību dalībnieki tiek apbalvoti ar piemiņas diplomiem.

Pieteikumi un sacensību izdevumi
Pieteikumi (izmantojot pieteikuma anketu) par piedalīšanos sacensībās jāiesniedz līdz piektdienai 23.janvārim plkst. 20:00 pa e-pastu: [email protected] , individuāli – ar SMS pa tālr. 26006166, norādot vārdu, uzvārdu, dzimšanas gadu, dzimumu, klubu / pilsētu. Izdevumus, kas saistīti ar sacensību organizēšanu sedz organizatori. Izdevumus, kas saistīti ar dalībnieku piedalīšanos sacensībās sedz paši dalībnieki vai viņu komandējošā organizācija.

Dalības maksa
Piesakoties iepriekš (līdz 23.01.2015. plkst.20:00) 7 EUR. Maksājums skaidrā naudā reģistrējoties sacensību dienā. Piesakoties uz vietas sacensību dienā 10 EUR pie reģistrācijas. Maksa par pacēlāju saskaņā ar Siguldas Pilsētas trases (OC „Sigulda” trases) tarifu. Sīkāk www.ocs.lv

Organizatoriskā informācija sacensību  dalībnikiem un līdzjutējiem
Pulcēšanās, reģistrācija, numuru saņemšana un apbalvošana - kalna pakājē. Ja veicot 1.trasi dalībnieku piemeklē neveiksme (DSQ vai DNF), dalībnieks DRĪKST startēt 2.trasē, noslēgumā saņemot mierinājuma balvu un diplomu „par piedalīšanos”. 

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase

Saistītā informācija

Rezultāti

Galerija

Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv