ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 4°C
Vējš: 2m/s

Sigulda Open 2012

17 • 2 • 2012 / Olimpiskais Centrs Sigulda

Zvērinātu advokātu birojs TARK GRUNTE SUTKIENE ar Latvijas zvērinātu advokātu padomes atbalstu šī gada 17.februārī Siguldas pilsētas trasē organizē PIRMO ADVOKĀTU KALNU SLĒPOŠANAS ČEMPIONĀTU, SIGULDA OPEN 2012. Piedāvājam pavadīt jautri un aktīvi laiku kolēģu lokā uz kalna, pie kalna, ar slēpēm un dēļiem vai bez!

Iesildīšanās un treniņbraucieni no plkst. 18.00. Pirmais starts milzu slaloma trasē plkst.19.00. Neuzņemiet pārāk nopietni! Tomēr rezultāti tiks fiksēti un uzvarētāji tiks apbalvoti!

Ar nolikumu dalībnieki tiks iepazīstināti sacensību dienā, ņemot vērā dalībnieku ieteikumus. Atkarībā no dalībnieku skaita tiks paredzēti kvalifikācijas nobraucieni un fināla nobraucieni. Sacensību dalībnieku nobraucieni notiks dalībnieku pieteikšanās kārtībā, rezultātus nosakot atsevišķi sieviešu, vīriešu un dēlistu konkurencē.

Dalības maksa nebūs. Pacēlājkartes izmaksas 0,35 LVL viens nobrauciens. Pie kalna darbosies kafejnīca un inventāra noma. Čempionāta vajadzībām tiks rezervēta viena kalna puse, kā rezultātā arī līdzbraucējiem un līdzjutējiem būs iespēja izklaidēties!

Laipni aicinām zvērinātus advokātus un zvērinātu advokātu palīgus savu dalību čempionātā pieteikt Ivaram Gruntem, [email protected] vai Agnesei Hartpengai, [email protected].  

Papildus info zvērinātu advokātu birojā Tark Grunte Sutkiene, t: 67 88 9999.
Gaidīsim!

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase

Saistītā informācija

Rezultāti

Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv