ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 3m/s

Latvijas Kauss, 1. posms

16-17 • 1 • 2010 / Olimpiskais Centrs Sigulda

Latvijas kauss kalnu slēpošanā jau 16., 17. janvārī.

"Baltais karuselis" - tā kalnu slēpotāju aprindās tiek saukts galvu reibinošais cīniņš par lielajiem un mazajiem Kristāla Globusiem jeb Pasaules kausiem kalnu slēpošanā. Pavisam droši varam paziņot- šogad kaut ko līdzīgu varēsim nobaudīt arī Latvijā, jo 16. un 17.janvārī Siguldas Pilsētas trasē ar a/s “Latvijas valsts meži” atbalstu savu griezienu uzsāks Latvijas Kauss. Sacensības, kurās piedalīsies spēcīgākie Latvijas kalnu slēpotāji visās vecuma grupās. Tradicionāli Latvijas Kausa izcīņa norisinās vairākās kārtās. Sezonas noslēgumā Lielie Latvijas kausi nonāks kopvērtējuma uzvarētājiem un trijiem spēcīgākajiem kalnu slēpošanas klubiem.

Sacensību organizētājs - Latvijas Slēpošanas savienība (LSS) kā katru gadu, nāk klajā ar novitātēm. Šīs sezonas kausa izcīņā būs dota iespēja piedalīties ik vienam, kurš var, prot un grib slēpot. Ik vienam, kurš vēlēsies apliecināt savu prasmi un pierādīt sev un citiem, ka viņš ir cienīgs stāties uz starta kopā ar titulētiem sportistiem. Programmā Supergiganta, Milzu slaloma un Slaloma disciplīnas. Starts jauniešu Supergigantam 16. janvārī plkst. 9:30. Šogad Latvijas Kausa izcīņa būs labs ieskrējiens martā gaidāmajām cīņām par Baltijas Kausiem. Latviešu aizsāktajai tradīcijai ir veiksmīgs turpinājums un laikā no 13. līdz 20. martam Suomutunturos (FIN) notiks BalticCup 2010. Savu dalību šajos mačos jau pieteikuši spēcīgākie igauņi, leiši un arī daži somi. Sīkāka informācija www.infoski.lv Tas viss ir iespējams pie tā rūpīgi strādājot un pateicoties mūsu labvēļiem, kuri šogad ir atzinuši LSS kā nopietnu sadarbības partneri un sapratuši, ka mūsu organizētajos pasākumos reklamēšanās un sevis prezentēšana, ir jauna, līdz šim vēl nebijusi iespēja – piesaistīt jaunu interesentu uzmanību. Kā galvenos gribētu minēt: Latvijas valsts meži, Fans, Simader, Toko, OSC Sigulda, LOK, Sports, Latvijas Avīze, JCDecaux Latvija, Siguldas Domei un citiem. Iepriekš Lielais Paldies viņiem!
Tā kā šogad ir mainīta licencēšanas kārtība, sacensību dalības maksa visiem dalībniekiem ir jāmaksā uz vietas saņemot dalībnieka numuru. Sekojošajā tabulā ir redzamas dalības maksas:

Dalībnieks, kurš ir LSS biedrs Ls 4
Dalībnieks, kurš nav LSS biedrs Ls 6
Dalībnieks, kurš ir LSS biedrs, bet kurš reģistrējies sacensībām pēc 15.01.2010 pl. 12.00.
Ls 6
Dalībnieks, kurš nav LSS biedrs un kurš reģistrējies sacensībām pēc 15.01.2010 pl. 12.00. Ls 8

* Dalības maksa ir jāmaksā par katru disciplīnu atsevišķi. Dalības maksā par vienu disciplīnu ietilpst 10 pacēlāja kartes.

1

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase

Saistītā informācija

Rezultāti

Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv