ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 13°C
Vējš: 7m/s

Tautas slēpojums "Līgatnes ķepa"

26 • 1 • 2013 / Līgatnes dabas takas

Līgatnes dabas taku distanču slēpošanas trasē 26. janvārī ceturto reizi norisināsies tautas slēpojums „Līgatnes ķepa”. Sacensību atklāšana pulksten 11:50. Lai popularizētu aktīvu brīvā laika pavadīšanu dabā un ziedošanas tradīcijas, tautas slēpojumu „Līgatnes ķepa” organizē Dabas aizsardzības pārvalde sadarbībā ar Līgatnes dabas taku Apmeklētāju centru.

Atkarībā no dalībnieku vecuma un sportiskajām spējām startam var pieteikties bērni, jaunieši, dāmas, kungi, mammas, tēti, vecmāmiņas, vectētiņi, ģimenes, īsāk sakot – jebkurš slēpot gribētājs - kādā no četrām grupām: „Zaķēni”, „Zaķi un Vilki”, „Plēsēji” un „Plēsīgās”.

Distances - Līgatnes dabas taku „Mazā cilpa” 1,4 km - viens kāpums ar ļoti lēzenu nobraucienu. „Lielā cilpa” 5,5 km – aplis ar četriem vidēji spēcīgiem kāpumiem un diviem nopietniem nobraucieniem, kas nepieredzējušiem slēpotājiem var būt bīstami.

Sacensību nolikums atrodams www.celodaba.lv un Latvijas Slēpošanas Savienības mājas lapā - http://www.infoski.lv, savukārt informācija par sniega apstākļiem zvanot pa tālruni uz Līgatnes dabas taku Apmeklētāju centru: 64153313 vai 28328800.

Dalībnieki aicināti slēpot ar zaķu, vilku, lāču, lūšu un citām Latvijas zvēru maskām vai atbilstošo atribūtiku. Jāievēro, ka rejošos un ņaudošos ģimenes locekļus ar īstajām astēm Līgatnes dabas takās ievest aizliegts!

„Plēsēju” un „Plēsīgo” grupu pirmo trīs vietu ieguvēji tiek apbalvoti ar individuālām balvām un diplomiem, tiks apbalvota kuplāk pārstāvētā ģimene, interesantākās maskas īpašnieks.

Dalībniekiem līdz 7 gadu vecumam dalība sacensībās bez maksas, pārējiem 4 lati. Dalības maksa tiks izmantota Līgatnes dabas taku attīstībai.

Aicinām līdzjutējus aktīvi pavadīt laiku, izmantojot Līgatnes dabas taku ziemas piedāvājumu – tradicionālo pastaigu un meža dzīvnieku apskati (pasākuma dalībniekiem bez maksas).

26. janvārī būs iespēja vizināties zirga vilktās kamanās, slēpotājiem iesācējiem būs iespēja apgūt pirmās iemaņas nelielā trasītē pie apmeklētāju centra, būs iespēja nogaršot „Vilhelmīnes dzirnavas” gardumus.

Pasākumu atbalsta un balvas nodrošina: „Gandrs”, Līgatnes novada dome, Zirgu noma "Laimes zeme", krodziņš „Vilhelmīnes dzirnavas”, SIA Komercsabiedrība „GNP Informācijas centrs” un citi.

Sacensību NOLIKUMS un afiša pielikumā.

Tiksimies sniegotajās takās!

afisa_A4_LīgatnesKepa2013.jpg

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase

Saistītā informācija

Rezultāti

Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv