ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 3°C
Vējš: 5m/s

SSK Bebra balvu izcīņa

19 • 3 • 2011 / Bebrene
Vieta un laiks
Sacensības notiek Ilūkstes novada, Bebrenes pagastā pie Diņģeļu kalna ezera 2010. gada 19. martā. Sacensību sākums plkst. 11.00.

Dalībnieki
Sacensībās piedalās distanču slēpotāji – gan jaunieši, gan pieaugušie. Visi dalībnieki tiek sadalīti un vērtēti sekojošās vecumu grupās - info par dalībnieku grupām sacensību nolikumā.

Distances un sacensību norise
Dalībnieki startē  distancē ar kopējo  startu. Pirmajās starta rindās tiek izkārtoti elites grupas dalībnieki.  Trases iekārtotas izmantošanai slidsolī. Ir sliede klasiskajam solim. Dalībniekiem atļauts slēpot kā slidsolī, tā klasiskajā slēpošanas stilā.

Apbalvošana
Tautas slēpojumā ar balvām tiek apbalvoti no 1- 3. vietu ieguvēji visās vecuma grupās.  Elites grupā trīs ātrākie vīrieši un trīs ātrākās sievietes apbalvo ar balvām un uzvarētājus ar kausiem. Absolūti labākā rezultāta īpašnieka vārds tiek iegravēts kluba kausā 

Dalības maksa
Dalība sacensībās ir bez maksas, ja pieteikšanās notiek internetā (sports.bebra.lv)  līdz 18.martam plkst.21.00 Sacensību dienā 1.00 lvl starta vietā līdz 10.30

Telefons informācijai
Andis Puida tel:29470508
Lūgums iepriekš pieteikties uz e-pastu: sports.bebra.lv līdz 18.03.2010.vakaram plkst . 21.00 (par brīvu)
Pieteikšanās uz vietas, sacensību dienā no pl.10.00-10.30. (maksa 1.00 LVL)
Dinģeļu kalna ezera atrašana :ceļš Bebrene-Jēkabpils no apdz. vietas Bebrene uzraksta beigām 1km un 150m pagrieziens pa kreisi.

Komandu stafešu slēpojums
2 dalībnieki x800m X 3 ( starts 30 – 45min pēc individuālo sacensību beigām)
Piedalās pirmo 20 rezultātu īpašnieki pēc 10km individuālās distances rezultātiem, kur komandas tiek sastādītas sekojoši:
1.v. ar 20.v. ; 2 .v.ar 19.v.; 3.v. ar 18.v.  u.t.t rezultāta īpašnieku.Ja kāds no dalībniekiem atsakās startēt, viņa vietu ieņem nākošā labākā rezultāta īpašnieks. Pirmo etapu veic sliktākā rezultāta īpašnieks. Pēc 800m dalībniekam ir jāveic 5 metieni ar bumbiņu grozā. Par katru netrāpīto metienu dalībniekam jāveic 30m soda aplis .Pēc tam jāveic atlikušie 600m un jānodod stafete komandas biedram. Katrs dalībnieks savu etapu veic 3 reizes. Pirmo trīs vietu ieguvēju komandas tiek apbalvotas ar diplomiem un balvām. 

Sacensības organizē
SSK Bebra.

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase

Saistītā informācija

Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv