ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 9°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

09 • 01 • 2024

Janvārī trešo reizi notiks Red Bull Stikla Kalns slēpošanas sacensības

2024.gads ziemas sporta veidu entuziastiem uzsāksies ar izturības sacensībām distanču slēpošanā Red Bull Stikla Kalns, kuras jau trešo gadu pēc kārtas norisināsies Siguldas serpentīna ceļa trasē.

Red Bull Stikla Kalns ir izturības sacensības distanču slēpošanā, kuras norisinās Tautas un Sporta klasēs. Tautas klasē būs jāveic 200m starpfinišs un 400m finišs, bet Sporta klasē - 400m starpfinišs un 800m finišs.

Uzvarētāji tiks noskaidroti dalībniekiem slēpojot 400m un 800m augšup, 72m vertikālajā kāpumā, pa Siguldas serpentīna ceļa trasi.

Pēc kvalifikācijā uzrādītajiem rezultātiem, katrā slēpojumā vienlaicīgi startē četri dalībnieki, no kuriem divi ātrākie turpina dalību izslēgšanas slēpojumos līdz nokļūst Fināla TOP 4, bet trešās un ceturtās vietas ieguvēji katrā slēpojumā no tālākās cīņas izstājas.

Iepriekšējos Stikla Kalnos piedalījās ne tikai entuziasti un amatieri, bet arī Latvijas vadošie profesionālie distanču slēpotāji.

2024.gadā sacensības norisināsies 27. janvārī.

Reģistrācija dalībai Red Bull Stikla Kalns 2024 tiks atvērta 2023.gada 28.decembrī, mājaslapā www.redbull.lv/stiklakalns.

 

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv