ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 8°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

13 • 06 • 2020

S!-sacensību sezonu šovasar atklās “s!-skate 2020”

18.jūnijā Fischer Slēpošanas centrā tiks atklāta S!-sacensību vasaras sezona ar skrituļslidošanas un rollerslēpošanas seriālu S!-Skate 2020. Sacensību seriāls jau kļuvis par tradīciju un sesto gadu pēc kārtas, ik vasaru, pulcē gan mazus, gan lielus sportotājus. Kopumā šovasar notiks trīs S!-Skate 2020 sacensību seriāla posmi: 18.jūnijā, 6.augustā un 3.septembrī.

Sacensībās aicināts piedalīties ikviens interesents, kurš ir apguvis skrituļslidošanas un rollerslēpošanas iemaņas. Kopumā sacensību dalībnieki startēs 24 grupās, ņemot vērā vecumu un meistarības līmeni.

Pirmajā sacensību posmā plānots brīvais starts ar kontrollaiku, tas nozīmē, ka savas vecuma grupas starta laiku ietvaros, dalībnieki var startēts sev ērtākā laikā. No plkst. 18.30 līdz 19.15 iekšējā 200 m aplī starts tiks dots pašiem mazākajiem sacensību dalībniekiem no SV6 un SV8 grupām, kā arī SV Open rollerslēpošanā un SV Open Juniori rollerslēpošanā, kuri startēs atsevišķā starta koridorī. No plkst.19.30 līdz 20.00 starts tiks dots visām pārējām skrituļslidošanas vecuma grupām.

Sacensību nolikums pieejams šeit: http://www.apexski.lv/files/S_Skate_nolikums_2020.gads.pdf un https://cutt.ly/0y9EgWA 

Reģistrācija sacensībām pieejama šeit: www.siguldassports.lv/starts

Reģistrējoties un apmaksājot sacensību dalības maksu tiešsaistē līdz 17.jūnijam, plkst.17.00, dalībnieks iegūs atlaidi dalības maksai. 30% atlaide dalības maksai tiek piemērota, ja dalībnieks apmaksā dalību tiešsaistē uz visu seriālu kopā. Siguldas novada iedzīvotāja ID karšu īpašniekiem dalībai sacensībās – 10% atlaide. Sacensību noslēgumā tiks organizēta loterija, līdz ar to vērtīgas balvas iegūs ne tikai labākie, bet arī veiksmīgākie sacensību dalībnieki.

Sacensību seriālu “S!-Skate” organizē sporta klubs “Apex” sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību un Fischer Slēpošanas centru. Sacensības atbalsta – “Fischer Sports Latvia”, Biedrība “A2”, SIA “Rāmkalni Nordeco”, KG Latvija, apvienība “Dabas laboratorija”, Piedzīvojumu parks “Mežakaķis”, Veikals “ X sports”.

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana. Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/ vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

 

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv