ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

25 • 10 • 2017

Tramplīnlēcēju panākumi Tallinā

21.oktobrī , Tallinā notika sacensības lēkšanās ar slēpēm no tramplīna un ziemeļu divcīņā “Nõmme Sügis 2017” (Nimmes rudens 2017).

Neliela sacensību statistika:

  • 8 klubi no kuriem 3 Latvijas – “Ogres stils” (Ogre), “Ikskilec” (Ikšķile), “Lidojošais slēpotājs” (Sigulda);
  • Kopā 46 dalībnieki – 12 no Latvijas.
  • 7 vecuma grupas un 4 dažādas jaudas tramplīni (K10; K18; K25 un K50)
  • Latvijas dalībnieku godalgas – lēkšanā ar slēpēm no tramplīna 5 zelti; 2 sudrabi; 2 bronzas – ziemeļu divcīņā 2 zelti; 2 sudrabi; 2 bronzas

No Ogres un Ikšķiles uz sacensībām devās septiņi sportisti, kas praktiski visi kāpa uz goda pjedestāla.

Lēkšanā ar slēpēm no tamplīnā uz 10 metru jaudas tramplīna jaunāko zēnu konkurencē Ralfs Aupe kāpa uz 2. pakāpiena. Savukārt vecāko meiteņu konkurencē (8-9 gadi) uz 10metru jaudas tramplīna Demija Luīze Ansone izcīnīja pārliecinošu uzvaru apsteidzot tuvāko sekotāju par 18,9 punktiem.

Aelita Krasiļščikova, lai gan ir vienā vecuma grupā ar Deimju, pēc treneru lēmuma startēja vienā konkurencē ar sava vecuma zeniem pa 18 m jaudas tramplīnu – un pārliecinoši gan attāluma ziņā gan pēc stila tiesnešu vētrtējuma bija galvastiesu labāka par zēniem iegūstot zelta medaļu!

10-11 gadu veco meiteņu konkurencē uz 25 metru jaudas tramplīna startēja veselas trīs mūsu meitenes Alise Krasiļščikova, Kamila Krustiņa un Krista Lamstere. Lai gan Igaunietes centās sastādīt konkurenci Alisei un Kamilai – viņām tas neizdevās.

Ar izciliem stila punktiem un 22,5 un 23 m tāliem lēcieniem Alise kāpa uz 1. pjedestāla pakāpiena viņai uz papēžiem mina Kamila ar 22 un 22,5 m tālieliem lēcieniem un lieliskiem stila vērtējumiem. Krista ar 20 un 19 m tāliem lēcieniem palika uzreiz aiz goda pjedestāla izcīnot 4.vietu.

Uz lielākā tramplīna – 50 metru jauda – no Ogres startēja Sandis Kauliņš. Ar lielisku sniegumu, 44 un 45 metri tāliem lēcieniem, viņš izcīnija zelta godalgu savā vecuma kategorijā.

Ziemeļu divcīņā Ralfam arī sudraba godalga, Demija pārliecinoši pirmā savā konkurencē un zelts.

Aelitai diemžēl tik labi negāja kā lēkšanā jo skrienot 1 km garu distnci nācās atzīt zēnu pārākumu un samierināties ar piekto vietu. Alise divcīņas disciplīnā nestartēja kājas mikrotraumas dēļ. Kamila spēja noturēt 3. vietu spēcīgo Igauņu divcīņnieču konkurencē, Kristai nācās samierināties ar 5.pozīciju.

Sandis ar lielisku divcīņas 46 metru tālu lēcienu startēja kā otrais un spēja noturēt otro pozīciju kā rezultātā sudrabs divcīņā!

Tramplīnlēcēju panākumi Tallinā

Tramplīnlēcēju panākumi Tallinā

Tramplīnlēcēju panākumi Tallinā

Tramplīnlēcēju panākumi Tallinā

Tramplīnlēcēju panākumi Tallinā

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv