ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 3°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

09 • 11 • 2017

Latvijas tramplīnlēcēji Brandenburgas sacensībās tramplīnlēkšanā un ziemeļu divcīņā

Saistītā informācija

Jau 8. gadu Latvijas lēcēji ar slēpēm no tramplīna un ziemeļu divcīņneki dodās uz Vacijas pilsētu Bad Freieinvali uz Atklātjām Brandenburgas sacensībām tramplīnlēkšanā un ziemelu vicīņa un arī šis gads nebija izņēmums izcīnīto godalgu ziņā.

Uz sacensībām šogad devās visai kulpa delegācija no Ogres un Ikšķiles. Treneru Margaritas Sokolovas un Modra Krūze audzēkņi pārveda uz Latviju 4 zelta, 3 sudraba un 5 bronzas godalgas.

Pirmajā sacensību dienā, 04.11., notika sacensības lēkšanā ar slēpēm no tramplīna kā arī ziemeļu divcīņas lēkšanas disciplīnas sacensības. Ralfs Aupe, ar personīgo labāko rezultātu 9,5 m, uz 10 m jaudas tramplīna izcīnija zeltu vecāko zēnu grupā, Aelita Krasiļščikova un Demija Ansone startēja uz 21 m jaudas tramplīna un sacentā ar zēniem, sakarā ar to ka bija tikai 2 meitenes un pēc sacensību nolikuma netiek izdalita atsevišķa grupa ja dalībnieku ir mazāk par 4. Aelita arjaunu tramplīna rekordu meitenēm 19,5 m un diemžēl piedzīvoto kritienu otrajā lecienā ierindojās 3. vietā, Demija palika uzreiz aiz goda pjedestāla – 4. vieta.

Latvijas dāmu “super trio” –kā viņas nodēvēja sacensību moderators, Alise Krasiļščikova, Kamila Krustiņa un Krista Lamstere startējot uz 42m jaudas tramplīna aizņēma visu pjedestālu, attiecīgi Alise - 1., Kamila -2., Krista – 3. Sandis Kauliņš statējot uz 60 m jaudas tramplīna ieguva 6. vietu.

Sacensību otrajā dienā, 05.11., sportisti sacentās ziemeļu divcīņas otrajā disciplīnā – šo sacensību formātā tā bija skrituļslidošana, kur bija ļauts izmatot arī distanču slēpošanas nūjas.

Šodien pilnīgi visi mūsu sportisti kāpa uz goda pjedestāla!

Ralfs atkārtoja iepriekšējās dienas sasniegumu izcīnot zeltu. Aelita pateicoties lieliskam divcīņas lēcienam, startēja kā otrā un spēja noturēt sudraba pozīciju. Savukārt Demija kāpa uz pjedestāla trešā pakāpiena.

Alise Kamila un Krista atkal bija nepārspējamas un rotāja visu pjedestālu sadalot godalgas tāpat kā lēkšanā: Alise – 1., Kamila – 2. un Krista – 3. vietas.

Sandis ar lielisku skrituļošanas tehniku un parādot raksturu spēja no sestās starta pozīcijas 5 km garā distancē pakāpties par trīs pozīcijām un izcīnīt bronzu.

Autors: Margarita Sokolova

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv