ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 8°C
Vējš: 6m/s

Jaunumi

17 • 05 • 2018

51. sacensības “Tramplīnlēkšana caur ziediem” Rotenburgā

5. maijā Latvijas tramplīnlēcēji no Ogres un Ikšķiles klubiem, ar izciliem rezultātiem, startēja tramplīnlēkšanas sacensībās Vācijas pilsētā Rotenburgā.

Šogad šīs bija 51. sacensības “Tramplīnlēkšanā caur ziediem” (51. Mattensprunglauf zur Baumblüte) un Latviešu dalība kļūst par lielisku tradīciju. Un arī šajās sacensībās sportisti rādījā augstākās raudzes rezultātus.

Juanāko zēnu grupā uz 15 metru jaudas tramplīna Ralfs Aupe 10 sportistu konkurencē izcīnija 4. vietu par nieka 1,3 pukntiem atpaliekot no pjedestāla trešā pakāpiena. Uz šī paša 15 metru jaudas tramplīna 8-10 gadu veco meiteņu konkurencē startēja Demija Luīze Ansone un Aelita Krasiļščikova. Demija rādot lielisku progresu izcīnīja 5. vietu savukārt Aelita uzrādot dienas tālāko lēcienu uz K15 trmplīna – 16,5 metri – pārliecinoši izcīnija 1. vietu.

Uz 34 metru jaudas tramplīna 11-16 gadus vecu meiteņu konkurencē Latvijai divas augstākās godalgas – Kamila Aleksa Krustiņa sīvā cīņā izcīnija sudrabu, Alise Krasiļščikova ar lieliksku stila vērtējumu kāpa uz pjedestāla augstāko pakāpienu. Krista Alise Lamstere ierindojās sestajā pozīcijā.

13-14 vecu zeu konkurencē Sandis Kauliņš veicot lieliskus lēcienus uz 34 metru atzīmi un uzrādot otro tālāko rezutātu 34,5 metri izcīnija zelta godalgu.

Vācijas, Saksijas-Anhaltes reģiona, nelielajā ciematā Rotenburgā ir lieliski attīstītas un lolotas tramplīnlēkšans tradīcijas. No šī pavisam nelielā ciemata, ar nepilniem 800 iedzīvotājiem, nāk Vācijas izlases tramplīnlēcējs Andreas Vanks un jaunā cerība, dāmu konkurencē startējošā, Jozefīne Laue.

“Liels prieks un gandarījums ir aizbraucot uz tramplīnlēkšanas lielvalsti, kur šis ir nacionālais sporta veids, parādīt ka Latvijas tramplīnlēkšans skola un sportisti ir izcilā līmenī!” atzīst treneris Modris Krūze.

Autors: Margarita Sokolova

20180504_121114 (1).jpg

K15 Aelita.jpgK15 Ralfs.jpg

K34 Alise_Kamila_Krista.jpg

K34 Sandis.jpg

kopbilde Rotenburga 2018.jpg

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv