ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 15°C
Vējš: 7m/s

Jaunumi

06 • 11 • 2018

Trešo reizi Siguldā notiks „SkiErg pasaules sprints”

8.novembrī no plkst.14.00 līdz 20.00 un 10.novembrī no plkst.10.00 līdz 14.00 Fischer Slēpošanas centrā notiks „SkiErg pasaules sprints”. Sacensības, kurās var piedalīties ikviens interesents, sacenšoties uz speciāla distanču slēpotājiem paredzēta trenažiera kopā ar dalībniekiem no visas pasaules.

Katrs dalībnieks iepriekš var pieteikties, rakstot uz e-pasta adresi [email protected] vai zvanot uz tālruņa numuru 29118847, izvēloties sev ērtāko laiku startam. Pieteikumā jānorāda vārds, uzvārds, dzimšanas gads, pilsēta, vēlamā sacensību diena un laiks, kā arī sporta klubs, ja tāds tiek pārstāvēts.

Dalībnieki varēs startēt vīriešu un sieviešu grupās atbilstoši vecumam. Katrs dalībnieks uz SkiErg distanču slēpošanas trenažiera veiks 1000 metru distanci, kas tiks fiksēta trenažiera datorā. Tādējādi pēcāk dalībniekiem būs iespēja salīdzināt savu veikumu gan ar sportistiem Latvijā, gan visā pasaulē. Dalībnieks drīkst startēt vairākas reizes, bet ieskaitīts tiks pēdējais sasniegtais rezultāts.

Sacensību dienās Fischer Slēpošanas centrā būs pieejami divi SkiErg trenažieri, kas dos iespēju startēt kopā ar savu treniņu biedru, un izaicināt vienam otru.

Dalības maksa līdz 18 gadu vecumam – 1,50 eiro, pārējiem – 3 eiro. 

Avots: sigulda.lv

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv