ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: -0°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

30 • 01 • 2017

Latvijas tramplīnlēcēji aizvadījuši nometni Lahti

Latvijas tramplīnlēcēji, Šarlote Šķēle un Kristaps Nežborts, pagājušajā nedēļa aizvadīja treniņnometni Somijas pilsētā Lahti, kur jau praktiski pēc 3 nedēļām startēs Pasaules slēpošanas čempionāts.

Šī bija FIS(starptautiskā slēpošanas federācija) organizēta treniņnometne ar mērķi sportistiem labāk iepazīt sporta objektus un infrastruktūru vietā kur notiks Pasaules čempionāts. Tā teikt izjust Lahti gaisu tiešā un pārnestā vārda nozīmē. 

Treniņos Šarlote treniņos guva ceļgala traumu, kas liedz trenēties līdz pat Lahti braucienam. Tāpēc vēl jo vairāk šī bija lieliska iespēja nostāties atpakaļ uz slēpēm

Laikapstākļi bija labvēlīgi treniņiem – nelieli mīnusi un praktiski bezvējš.

Šarlote pirmos treniņus aizvadīja uz 70m jaudas tramplīna kur atstrādāja lēciena pamatelementus.

Jau trešajā dienā kāpa uz 90 m jaudas tramplīna, kur arī norisināsies pasaules čempionāta pamatsacensības. Arī uz šī tramplīna Šarlote rādīja pārliecinošu stabilitāti un lēcienu kvalitāti.

Veselības dēļ pirmās divas treniņu dienas nācās kavēt Kristapam, bet viņam izdevās uzvarēt slimību un atbraukt izmantot šo sniegto iespēju treniņiem. Arī Kristaps lēca pa 90 m jaudas tramplīna iemēģinot Lahti tramplīnu un gaisu.

arlote_ar_Julia_Kykkaenen.jpg
Šarlote ar Julia Kykkaenen

1-0.00.03.73.jpg

5-0.00.03.76.jpg

6-0.00.03.34.jpg

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv