ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 12°C
Vējš: 5m/s

Jaunumi

10 • 02 • 2016

Sportiskas izklaides un karnevāls Jūrmalas Ziemas sporta svētkos

Saistītā informācija

20.februārī Dzintaru pludmalē norisināsies Jūrmalas Ziemas sporta svētki, kuru laikā notiks skriešanas un nūjošanas sacensības, kā arī cita veida sportiskas aktivitātes. Pasākuma apmeklētājiem tiks piedāvāta plaša izklaides programma dažādām gaumēm, un svētku kulminācijā norisināsies Karnevāla skrējiens, kura dalībnieki aicināti tērpties atraktīvā apģērbā vai maskās.

Jūrmalas Ziemas sporta svētki, svinot karnevāla mēnesi februāri, otro gadu jūrmalniekiem un pilsētas viesiem piedāvā aktīvi pavadīt dienu skaistā vietā – Dzintaru pludmalē. Organizatori līdzās sporta disciplīnām piedāvās daudzveidīgu, sportiski tematisku aktivitāšu kopumu: alpīnistu sienu, biatlona šautuvi, stafetes un citas izklaidējošas aktivitātes, kurās ikviens varēs piedalīties, krāt punktus un iegūt balvas no pasākuma atbalstītājiem.

Šogad Jūrmalas Ziemas sporta svētki aizsāk jaunu, krāšņu tradīciju – Karnevāla skrējienu, kurā piedalīties ir aicināti visi bez vecuma ierobežojuma un iepriekšējas sagatavotības. Tā dalībnieki ir aicināti ļauties fantāzijas lidojumam un tērpties atraktīvos tērpos. Radošākie Karnevāla skrējiena dalībnieki iegūs balvas dažādās nominācijās, piemēram, iespaidīgākais supervaronis, skrējiena karalis un karaliene, talismanu talismans, karnevāla pavēlnieki un citās nominācijās.

Īpaši padomāts ir par Latvijas skolu komandām, kuras Jūrmalas Ziemas sporta svētkiem ir aicinātas reģistrēties bez maksas. Tieši skolu komandām būs iespēja sacensties par iespēju iegūt īpašo pārsteiguma balvu – kino apmeklējumu visai komandai bez maksas. Uzvarētājs starp skolām tiks noteikts, ņemot vērā Jūrmalas Ziemas sporta svētkos sporta disciplīnās un aktivitātēs iegūto punktu kopvērtējumu.

Pasākuma laikā visas dienas garumā par labu noskaņojumu rūpēsies svētku vadītājs un galvenais vēstnesis Armands Simsons ar ģimeni, bet apmeklētājiem par prieku uz skatuves kāps atraktīvais Normunds Jakušonoks ar grupu.

Pieteikties “Jūrmalas Ziemas sporta svētkiem” ir iespējams, reģistrējoties mājas lapā www.maratoni.lv.  Reģistrējoties līdz 17.februārim, dalības maksa 5 un 10km Maxima skrējienā 10 EUR,  5km nūjošanā – 5 EUR. Dalība krāšņajā 1km Karnevāla skrējienā – vien 1 EUR, bet bērniem vecumā līdz 12 gadiem, kā ierasts, dalība visās distancēs bez maksas.

“Jūrmalas Ziemas sporta svētkus” organizē “Alpha Baltic Sport”, uz svētkiem aicina Jūrmala.  

Papildu informācijai:
Ieva Lase,
SIA “Alpha Baltic” sabiedrisko attiecību projektu vadītāja
Tālr.: 29113881, e-pasts: [email protected] 

Sportiskas izklaides un karnevāls Jūrmalas Ziemas sporta svētkos

Sportiskas izklaides un karnevāls Jūrmalas Ziemas sporta svētkos

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv