ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: -2°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

28 • 06 • 2016

Palīdzēsim ogrēnietei Šarlotei Šķēlei piepildīt sapni!

Saistītā informācija

Šarlotei ir tikai 15 gadi, bet viņas vārds jau izskanējis pasaulē! Ir liels lepnums un prieks par Ogrēnieti Šarloti Šķēli, kura, pateicoties vectēva iedvesmai, ir atjaunojusi tramplīnlēkšanu Latvijā. Šarlote jau no piecu gadu vecuma trenējas lēkšanā ar slēpēm no tramplīna un pamazām tuvojas savam mērķim - Olimpiskajām spēlēm.

Tramplīnlēcējas treneri un vecāki atklāj, ka diemžēl vismaz pagaidām Latvijā nav, kur trenēties, bet treniņu pielāgošana ārpus Latvijas prasa daudz līdzekļu. Šis finansējums ir nepieciešams, lai Šarlote varētu piedalīties sporta nometnēs un sevi fiziski sagatavot pasaules čempionātam. Viņi ir pateicīgi "Narvesen" rīkotajai akcijai "Diena kā piedzīvojums!", kas ir lieliska iespēja Šarlotei pavirzīties solīti tuvāk savam sapnim! Šarlote un viņas komanda būs lepna nest Latvijas un Ogres pilsētas vārdu arvien skaļāk un no visas sirds pasaulē. Sapņi piepildās!

"Narvesen" konkursa "Diena kā piedzīvojums" žūrija no katra reģiona izvēlējās piecus interesantākos jauniešu pieteikumus sapņu un potenciāla piepildīšanai. Tagad ir mūsu kārta noteikt, kurš jaunietis katrā no reģioniem saņems finansējumu sava potenciāla realizēšanai.

Klikšķini uz Rīgas reģiona un līdz pat 17. jūlijam balso par mūsu favorīti. No katra sociālā tīkla vari balsot vienu reizi dienā. Ienāc arī rīt, lai nobalsotu par Šarloti!

Ogrēniete Šarlote Šķēle ir tramplīnlēcēja un pirmā meitene Latvijā, kas nodarbojas ar šo sporta veidu, un to dara jau no sešu gadu vecuma. Viņa jau piedalījusies neskaitāmās sacensībās gan Latvijā, gan ārzemēs, uzrādot ļoti labus rezultātus. Tāpēc viņai ir nepieciešami līdzekļi, lai uzlabotu savu sportisko sagatavotību un treniņiem sporta kompleksos ārzemēs.

Lūgums katru dienu nobalsot par Šarloti Šķēli zemāk pievienotajā saitē: http://narvesen.lv/piedzivojums/index.php/

Šarlotes profilu var atrast Rīgas reģionā.

Palīdzēsim ogrēnietei Šarlotei Šķēlei piepildīt sapni!

1 Komentāri

Jauki, bet es nesapratu, vai no piecu vai sešu gadu vecuma sāka trenēties?
07 • 07 • 2016 / 23:50
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv