ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 2°C
Vējš: 6m/s

Jaunumi

07 • 07 • 2016

Mūsu tramplīnlēcēji aizvadījuši treniņnometni un nostartējuši sacensībās Čehijā

Jūnija otrajā pusē ap “Jāņiem” Siguldas tramplīnlēcēji vasaras sezonu atklāja nometnē Polijā, bet pēc tam ar sacensībām Čehijā Rožnovā. Šajā nometnē piedalījās mūsu labākie puiši Kristaps Nežborts un Markuss Vinogradovs, kuri tad arī startēja sacensībās..

Polijā Zakopanē pavadiīja divas dienas un treniņi notika uz K-40 un K-60 jaudas tramplīniem, pie viena pasūtījām puišiem jaunus aveņkrāsas kombinzonus, kurus mums turpat arī uzšuva, atbilstoši FIS prasībām. Diemžēl trešajā dienā uz tramplīna radās tehniskas problēmas, tāapēc pārbraucām uz citu pilsētu Polijā - Szczyrku, kur turpinājām trenēties vēl divas dienas.

Noslēdzām nometni ar sacensībām Čehijā Rožnovā, kur mūsējie piedalījās gan tramplīnlēkšanas sacensībās uz K-70 jaudas tramplīna, gan divcīņas sacensībās.

Šoreiz divcīņā bija divi jauninājumi - lēekšanā stilu nevērtēja un distance bija skriešana kalnā, kur pati finiša taisne bija aptuveni kā Siguldas Kordes slaloma trase. Kristapam tie bija 5,5 km un Markusam 3,5 km. Mūsu puišiem bija grūts darbs paveicams. Rezultātā Markuss divcīņā pēc krosa no 11 dalībniekiem bija 5, bet Kristaps, startējot pieaugušo grupā, startējot ierindojās 19 vietā.

Kristapam veiksmīgāk gāja lēekšanas sacensībās, kur kopvērtējumā ieguva augsto 6 vietu, aizlecot 68 m, savukārt Markuss, aizlecot 54 m, ierindojās 14 vietā.

Patšreiz “Lidojošais slēpotājs” čakli strādā jau nākošajā nometnē, kur piedalās arī mūsu meitenes, bet par to nākošreiz :)

Agnese Amoliņa

Siguldas tramplīnlēcēji nometnē Polijā

1 Komentāri

Kas ir Agnese Amoliņa???
02 • 09 • 2016 / 22:15
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv