ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 3°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

28 • 05 • 2016

Madonas pašvaldība piešķirs līdz 62 286 eiro slēpju smērētavu izbūvei Smeceres silā

Domes sēdē Madonas novada pašvaldība nolēmusi piešķirt līdz 62 286 eiro slēpju smērētavu izbūvei Smeceres sila slēpošanas un biatlona bāzē, aģentūru LETA informēja Madonas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Dzintra Stradiņa.

Smeceres sila slēpošanas un biatlona bāzei trūkst smērētavu, kas nepieciešamas starptautisku sacensību, tostarp nākamgad gaidāmo pasaules meža darbinieku sacensību, norises nodrošināšanai.

Šobrīd tāme slēpju smērētavu izbūvei biatlona trasē, kas atrodas Madonas novada Lazdonas pagastā, paredz izdevumus 62 286 eiro apmērā. Šī summa mazināsies, ņemot vērā ziedoto kokmateriālu apjomu. Tad arī vēlreiz lems par konkrēta finansējuma piešķiršanu (paredzams, ka tā būs tāmes samazināšana). Finansējumu gūs no 2016.gada pašvaldības budžetā rezervētajiem līdzekļiem investīciju projektu realizācijai.

Darbus plānots veikt šovasar. Visus nepieciešamos finiermateriālus paredzēts piesaistīt ziedojumos no AS "Latvijas Finieris", savukārt kokmateriālus - no "Latvijas Valsts mežiem".

Avots: LETA

1 Komentāri

Prieks, ka Madona nestāv uz vietas un attīstās. Slēpju smērētavas būs vēl viens plusiņš starptautisku pasākumu uzņemšanai. Izskatās, ka Priekuļiem un pārējām trasēm iestājusies stagnācija.

29 • 05 • 2016 / 08:49
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv