ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 11°C
Vējš: 5m/s

Jaunumi

14 • 10 • 2014

Rudens stafetes Priekuļos

Šogad slēpošanas un biatlona klubs "Cēsis"  bērniem un jauniešiem rudens sacensību noslēgumā organizēja stafetes un komandu skrējienu. Šādā formātā sacensības notika pirmo reizi. Uzreiz jāsaka - pasākums izdevās! Manuprāt tas ir tas, kas bērniem vajadzīgs - komandas cīņas gars, pozitīvas emocijas, vecāku atbalsts sacensībās! Daudziem jaunākās grupas dalībniekiem tās bija pirmās sacensības viņu sportista mūžā!

Sacensības norisinājās 4 vecuma grupās: VS18 1996.-1999.g.dz.; VS14 2000-2002.g.dz.; VS11 2003.-2004.g.dz.; 2005.g.dz. un jaunāki.  Komandas bija jauktās - katrā komandā vismaz viena meitene. Bet bija arī komandas, kur  visas trīs dalībnieces bija meitenes!

Sacensību rīta daļā visi sacentās stafetēs. Divas vecākās grupas uz rolleriem, divas jaunākās krosa distancēs. Rolleru stafetēs cīņa par uzvaru izvērtās starp Cēsu un Madonas sporta skolu audzēkņiem.  VS 18  grupā (3x5,2km stafete) uzvarēja CPSS 2.komanda (Alvis Šķēps, Krista Razgale, Kārlis Liepiņš), vidējā grupā (3x3,6km stafete) Madonas BJSS komanda sastāvā Ilvars Bisenieks, Elizabete Paura, Niks Saulītis.

DSC03603.JPG
Foto: Inguna Eglīte

Krosa stafetēs 3 x 600m VS11 grupā labākie bija sporta skolas "Arkādija" komanda (Gustavs Lukstiņš, Samanta Krampe, Bruno Krampe), bet VS9 grupā CPSS/Cēsis 2 (Miks Gustavs Sīlis, Patricija Ružanova, Rinalds Rams).

Pēc nelielas atpūtas, visi devās cīņā par uzvarām komandu sacensībās. Komandu skrējienā visiem dalībniekiem distance jāveic kopā un kopā arī jāfinišē. Te vislabāk izpaudās komandas saliedētība, komandas biedri viens otru atbalstīja, kā varēja. Kam tas izdevās vislabāk - uzvarēja. VS18 grupā atkal uzvara CPSS 2.komandai (Kārlis Liepiņš, Krista Razgale, Alvis Šķēps). VS 14 grupā ātrākie bija Inešu sportisti - Vairis Stūrītis, Gunta Krastiņa, Arvis Arvīds Jekimovs. VS 11 grupā atkal labākie bija sporta skolas "Arkādija" pārstāvji Gustavs Lukstiņš, Samanta Krampe, Bruno Krampe. Pašiem jaunākajiem dalībniekiem VS9 grupā uzvara Cēsu 1.komandai - Ričardam Lošinam, Martai Upmalei, Rūdim Rūdolfam Bišeram.

DSC04365.JPG
Foto: Inguna Eglīte

Paldies visiem, kas piedalījās, atbalstīja, juta līdzi.
Cerams, būs iespēja sarīkot sacensības  arī nākošajā gadā!

Ilze Cekule.

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv