ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 5°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

31 • 01 • 2015

Pie novada skolām izveidotas distanču slēpošanas trases

Šonedēļ PA „Siguldas Attīstības aģentūra” sadarbībā ar pašvaldības Sporta pārvaldi pie Allažu un Mores pamatskolām ir izveidojusi distanču slēpošanas trases, kurās iespējams slēpot gan slidsolī, gan klasikā. Šādas trases nodrošinātas arī pie Siguldas 1.pamatskolas un Siguldas pilsētas vidusskolas. Lai skolēni varētu piedalīties sporta aktivitātēs, Siguldas novada pašvaldība ir nodrošinājusi visas skolas ar distanču slēpošanas inventāru.

„Slēpošanas trasi paredzēts izmantot mācību procesa nodrošināšanai visu klašu skolēniem, tā būs arī pieejama visiem novada iedzīvotājiem, kuri vēlas slēpot. Piektdien paši pirmie slēpot dosies 1.klases skolēni, taču jau no pirmdienas, atbilstoši mācību stundu sarakstam, trasi izmantos pārējo klašu skolēni. Iepriekšējos mācību gadus trasi izmantoja arī Siguldas Sporta skolas basketbola sekcijas audzēkņi treniņu laikā, ceru, ka iesākto tradīciju turpinās arī šogad”, par jaunizveidoto distanču slēpošanas trasi stāsta Allažu pamatskolas direktore Sandra Tukiša.

Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvalde aicina iedzīvotājus aktīvi izmantot distanču slēpošanas trases, jo tās pieejamas ikvienam novada iedzīvotājam bez maksas.

Avots: SIGULDA.LV

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv