ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

31 • 01 • 2015

Kaspars Stupelis izaicina distanču slēpotājus!

Saistītā informācija

Divkārtējais pasaules čempions motokrosā ekipāžu klasē Kaspars Stupelis izaicina distanču slēpotājus slēpojuma “Apkārt Alaukstam 2015” Tautas maratona distancē samēroties spēkiem. Šobrīd motobraucējs ir treniņnometnē, bet noteikti ieradīsies savā dzimtajā Vecpiebalgā, lai cīnītos par godalgotām vietām. Pirms divām sezonām viņš bija godalgoto vidū, un šoreiz gatavs cīnīties par vēl augstākām vietām. Jau novembrī Kaspars ar domubiedriem devās uz sniegiem, lai uz slēpēm sāktu krāt kilometrus, gatavojoties nākamajai motokrosa sezonai. Viņš neslēpj, ka viņa galvenais mērķis slēpošanā ir uzvarēt “Apkārt Alaukstam”. Iespējams, tas notiks tieši šogad!

Slēpojums “Apkārt Alaukstam” notiks jau nākamajā sestdienā, 7.februārī, un šobrīd viss liecina, ka tas iezīmēsies ar lielu dalībnieku skaitu. Jau pieteikušies daudzi spēcīgi slēpotāji, arī Raivis Zīmelis, kurš savulaik spējis uzvarēt slēpojumā.

Ja citviet Latvijā sniega sega nav pietiekama, Vecpiebalgā tā netrūkst! Slēpojuma trases sagatavotas un svētdien tiks atvērtas slēpotājiem, kuri vēlēsies veikt treniņbraucienus.

Slēpojums arī šogad būs starptautisks, jo dalību pieteikuši Polijas slēpotāji. Taču visvairāk būs Latvijas slēpotāju, kuri piesakās gan individuāli, gan kolektīvi, no uzņēmumiem, pašvaldībām, arī domu biedru grupas.

Atgādinām, ka slēpojumā paredzēts vairākas slēpojuma distances, lai katrs var izvēlēties savam varējumam un vecumam atbilstošāki: “Sportland” tautas maratons (22 km), “Burusports” veselības maratons ( 9km) un “Skrīveru saldumu” slēpojums bērniem.

Komandu vērtējuma ieskaitē “Sportland” Tautas maratona distancē drīkst pieteikt neierobežotu skaitu dalībnieku. Komandas rezultātu veido trīs labāko dalībnieku izcīnītā vieta slēpojuma kopvērtējumā.

Jāatceras, ka šajā slēpojumā var izpausties arī radoši, jo “Burusports” veselības maratonā īpaša žūrija noteikts atraktīvāko dalībniekus, interesantāko tērpu autorus, retro slēpju lietotājus.

Pasākuma organizatori ir padomājuši par servisa iespējām sacensību dienā, būs slēpju serviss, inventāra tirdzniecība, iespējama arī slēpju noma ar iepriekšējo pietikšanos. 

Visu informāciju par gaidāmo slēpojumu, kā arī pieteikties tam iespējams sacensību oficiālajā mājaslapā http://www.alauksts.lv

3 Komentāri

Pa kurieni slēpos? pa ezeru?

01 • 02 • 2015 / 21:32
Arī pa ezeru,Kaspi,izd****s tos slēpotājus,biatlonistus:))))))
mx the best
01 • 02 • 2015 / 22:35
ezers ir vienīgais risinājums.

03 • 02 • 2015 / 11:42
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv