ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 10°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

04 • 02 • 2015

Aicina uz Jūrmalas ziemas sporta svētku sagatavošanās treniņiem kopā ar Jēkabu Nākumu

Gatavojoties Jūrmalas ziemas sporta svētkiem, ikviens aktīva un veselīga dzīvesveida piekritējs tiek aicināts piedalīties sagatavošanās treniņos kopā ar leģendāro Latvijas biatlonistu Jēkabu Nākumu. Pirmais kopīgais sagatavošanās treniņš notiks trešdien, 4.februārī, Uzvaras parkā, Rīgā, no plkst. 19.00 līdz 20.30. Līdz svētku norisei 21.februārī paredzēti pieci bezmaksas treniņi ikvienam interesentam. 

Kopīgie sagatavošanās treniņi būs ne tikai iespēja uzklausīt un praktizēt Jēkaba Nākuma padomus un ieteikumus, kā sagatavoties sacensībām, bet arī iespēja uzdot savus jautājumus slavenajam biatlonistam. Tāpat pasākuma organizatori būs parūpējušies par dzīvespriecīgu atmosfēru un dažādiem pārsteigumiem – siltu tēju, enerģisku mūziku, „Fisher” slēpju testu, kā arī būs pārsteigumi no „Möller's” zivju eļļas. Tāpat ikviens treniņu dalībnieks saņems atlaižu kuponu dalībai Jūrmalas ziemas sporta svētkos. 

„No malas slēpošana izskatās diezgan vienkārša – pastumies uz priekšu ar nūjām, nedaudz pacel kājas un tu raiti kusties uz priekšu. Bet patiesībā, lai slēpotu pareizi un galvenais veselīgi, ikvienam slēpot gribētājam jāzina pāris vienkāršas tehnikas. Kopīgie sagatavošanās treniņi palīdzēs apgūt dažādas tehnikas nianses, kas ļaus gan ieekonomēt enerģiju, gan gūt labus panākumus Jūrmalas ziemas sporta svētku „Möller's” slēpojuma distancēs”, uz kopīgo sagatavošanās treniņu aicina Jūrmalas ziemas sporta svētku oficiālais treneris Jēkabs Nākums. 

Kopīgie sagatavošanās treniņi Uzvaras parkā notiks 4., 11., 15., 18. februārī no plkst. 19.00 līdz 20.30, kā arī 11.februārī no plkst. 14.00 līdz 15.30. Aicinām ikvienu interesantu apmeklēt treniņus, sagatavoties Jūrmalas ziemas sporta svētkiem un vienkārši labi pavadīt laiku. 

Reģistrēties Jūrmalas ziemas sporta svētkiem var mājaslapā www.maratoni.lv no 26. janvāra līdz 17. februārim. Bērniem un skolēniem, reģistrējoties līdz 17. februārim, dalība – bez maksas. Pārējiem dalībniekiem, reģistrējoties www.maratoni.lv līdz 9. februārim, dalības maksa ir 5 eiro; reģistrējoties no 10. līdz 17. februārim, dalības maksa – 7 eiro. Skolu komandas aicinām reģistrēties līdz 17. februārim, rakstot uz e-pastu [email protected], norādot skolēnu vārdu, uzvārdu, dzimšanas datus, tālruņa numuru un e-pasta adresi, kā arī izvēlēto distanci. 

Plašāka informācija par pasākumu un Jūrmalas ziemas sporta svētku nolikums atrodams www.maratoni.lv. 

Jūrmalas pilsētā ik gadu notiek vairāk nekā 400 dažāda mēroga sporta pasākumu aktīva un veselīga dzīvesveida cienītājiem, tostarp skriešanas, velo braukšanas, skrituļslidošanas un airēšanas maratoni, Pludmales skriešanas svētki, Jūrmalas ziemas sporta svētki u.c. Jau vairāk nekā 10 gadus Jūrmala lepojas ar Pasaules Veselības organizācijas piešķirto Veselīgās pilsētas statusu. Savukārt kopš 2014.gadā Jūrmala kļuvusi arī par Baltijas valstu pludmales volejbola galvaspilsētu, kurā noritēs CEV Masters turnīrs.

 

Informāciju sagatavoja: 

Liene Kindzule

SIA Alpha Baltic sabiedrisko attiecību projektu vadītāja 

Tālr.: 67844494, e-pasts: [email protected]  

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv