ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

20 • 02 • 2013

Slēposim ,,Mamma daba slēpošanas trasē”

Saistītā informācija

Šogad daba mūs lutina ar sniegu bagātu ziemu.Ir iespēja ļauties sniega priekiem. Pavisam nesen, sadarbojoties ar LVM, daļu no Maiļu apkārtnē veidotām trasēm nokrustījām par „Mammadaba tautas distanču slēpošanas trasi”. Tautas slēpojumu trašu gatavošanā un veidošanā, ar nelieliem pārtraukumiem, piedalos no 1979.gada ziemas. Tās visas ir bijušas Pļaviņu apkārtnē un stipri lielā pārsvarā valsts mežu teritorijā. Palīdzot Vidusdaugavas mežsaimniecības izpilddirektoram J.Belickim un LVM komunikācijas daļas vadītājam T.Kotovičam, beidzot esam legalizējuši distanču slēpošanu Vietalvas mežos.

Patreiz sagatavotā tautas trase ir 19,3km gara ar iespējām izmantot dažādus variantus 5km,10km,12km,15km garumā. Iespējami labā stāvoklī trasi uzturam visu sezonu. Šajā ziemā jau notika VIRŠI-A slēpojums klasiskā solī un Fana slēpojums. Arī ikdienā uz, Mailēm atbraukušiem slēpotājiem, piedāvājam kādu no Mammadaba tautas slēpošanas trases variantiem.

Tagad ir pienākusi kārta Mammadaba slēpojumam. Vakar vakarā ar retraku piebraucu slēpojuma trasi. Domāju, ka pa nakti tā būs pienācīgi sasalusi un tagad atliek vēl tikai pielīdzināt.

Aicinu visus sestdien uz Mailēm slēpot! Trase būs sagatavota atbilstoši Maiļu kvalitātes standartam, tā nevienu nenobiedēs un nenomocīs. Gaidīšu!

Ar cieņu A.Pīpkalējs


2 Komentāri

Paldies Arvīdam par mačiem un ideāli sagatavoto trasi, prieks bija piedalīties. Ja būs iespēja noteikti brauksim atkal.
Aivars.
23 • 02 • 2013 / 19:47
PALDIES Arvīdam par izrādīto cieņu pret dalībniekiem ...
Vai nolikums nav jāievēro , ja tajā ir rakstīts par apbalvošanu
Tautas slēpojumā - 1.-3. vietu ieguvēji katrā vecuma grupā tiek apbalvoti ar sponsoru sarūpētām balvām. 1.-6. vietu ieguvēji kopvērtējumā (vīriešu un sieviešu grupā) tiek apbalvoti ar sponsoru sarūpētām balvām.
Veselības slēpojumā - 1.-3. vietu ieguvēji kopvērtējumā (vīriešu un sieviešu grupā) tiek apbalvoti ar sponsoru sarūpētām balvām.

25 • 02 • 2013 / 07:48
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv