ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 11°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

23 • 12 • 2012

Rīgas ziemas sporta un atpūtas parka sezona ir atklāta!

Vakar, 22. decembrī visas dienas garumā Uzvaras parkā, Uzvaras bulvārī 15 skanēja līksma mūzika un ikkatrs bija aicināts piedalīties svētku aktivitātēs. Bērni devās rotaļās ar salavecīti un pasaku varoņiem, kā arī īpaši iekārtotā teltī apgleznoja piparkūkas.  Liela aktivitāte bija arī pie bērnu kalniņa, kur norisinājās garākā nobrauciena sacensības. Visi parka apmeklētāji varēja doties izbraukumā ar haskijiem, vērot daiļslidotājas paraugdemonstrējumus, kā arī atsvaidzināt savas slidošanas prasmes parkā izveidotajā publiskajā slidotavā.

Paralēli sezonas atklāšanas svētkiem parkā norisinājās arī distanču slēpošanas sacensības „Pārdaugavas kauss”, kurās dalību ņēma vadošie Latvijas slēpotāji, kā arī pārstāvji no Igaunijas. Vīriešu konkurencē par uzvarētāju kļuva Arvis Liepiņš no SS Arkādija, otro vietu izcīnīja Latvijas izlases biatlonists Rolands Pužulis, uz pjedestāla trešā pakāpiena atstājot Robertu Slotiņu no SS Arkādija. Sieviešu konkurencē nepārspēta palika Adeele Arnek no Igaunijas, otrajā vietā palika Inga Dauškāne no FANS PROSPORT, trešajā – Vineta Pētersone.

Sveikt pasākuma apmeklētājus bija ieradusies arī  Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta un jaunatnes pārvaldes vadītāja Dina Vīksna un Rīgas Pārdaugavas izpilddirekcijas izpilddirektors Māris Kalve.

Avots: uzvarasparks.lv (Oriģināli lasāms http://uzvarasparks.lv/lv/jaunumi/rigas-ziemas-sporta-un-atputas-parka-sezona-ir-atklata)

3 Komentāri

Kur var redz'et kvalifik'acijas rezult'atus? Priec'igus sv'etkus visiem!

24 • 12 • 2012 / 14:52

24 • 12 • 2012 / 17:05
Petersone malace !!! kvalifikacija vsp ha
ivanovs
24 • 12 • 2012 / 21:36
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv