ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 11°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

23 • 01 • 2012

Noskaidroti Sportland ziemas kausa ieguvēji slēpošanas sprintā

Ar aizraujošām sacensībām par Sportland ziemas kausu slēpošanas sprintā un citām dažādām ziemas aktivitātēm apmeklētājiem sestdien, 21. janvārī, tika atklāts Rīgas ziemas sporta un atpūtas parks, kas tapis, sadarbojoties Sportland, Rīgas domei un SS Arkādija.

Cīņā par Sportland ziemas kausu kopumā iesaistījās 125 dalībnieki, kuri sacentās divās distancēs – 500 metru garā bērnu slēpojumā un 1,2 kilometru slēpošanas sprintā. Kvalifikācijā tika dots atsevišķs starts ar 30 sekunžu intervālu, lielajam finālam kvalificējoties astoņiem dalībniekiem no katras vecuma grupas. Visi sacensību dalībnieki pēc finiša varēja iestiprināties ar putru, atgūstot distancē zaudētos spēkus, bet uzvarētājiem balvas nodrošināja Sportland, Fischer, Isostar un SS Arkādija.

Sportland ziemas kausā slēpošanas sprintā uzvarēja Oskars Muižnieks (V20), otro labāko rezultātu sasniedzot Artūram Brantam (V20), bet trešajā vietā ierindojās Armands Lipskis (V40), kurš kļuva par uzvarētāju savā vecuma grupā. Savukārt sievietēm ātrākā bija Aira Strautmane (S30), bet kopvērtējuma otrajā vietā finišēja Madara Zaķe (S15), trešajā vietā tiekot Elizabetei Ločmelei (S12). Pārējās vecuma grupās labākos rezultātus uzrādīja Raimo Vīgants (V12), Krišjānis Rudus (V15), Matīss Zudboržs (V16), Zigmārs Zučiks (V30), Raivis Ančs (V35), Vladirs Juhinčuks (V50), Vilnis Kaģis (V60), bet sieviešu ieskaitē – Līva Grahoļska (S20) un Indra Erdlāne (S40). No pirmdienas ar sacensību rezultātiem varēs iepazīties mājas lapā www.sportland.lv.

Nākamajā nedēļā Rīgas ziemas sporta un atpūtas parkā tiks uzsākti grupu un individuālie treniņi distanču slēpošanā un slidošanā, kurus vadīs olimpisko spēļu dalībnieki – biatlonists Kristaps Lībietis un Evita Krievāne.

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv