ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 10°C
Vējš: 6m/s

Jaunumi

05 • 09 • 2011

Cēsīs aizvadīts rollertour sprints

3. septembrī spītējot lietum Cēsu ielās tika aizvadītas šīs sezonas vienīgās rollerslēpošanas sprinta sacensības. Kvalifikācijā dalībniekiem nācās cīnīties tikai ar slapjo asfaltu, bet finālu braucienos "talkā" nāca arī spēcīgas lietusgāzes, tā arī neļaujot sprinteriem atrādīt cēsiniekiem savu īsto kruīza ātrumu. Artūra Branta kvalifikācijas laiks un tehniskais izpildījums distancē apliecināja, ka viņš nav velti pārstāvējis Latvijas krāsas FIS Pasaules čempionātā rollerslēpošanā sprinta distancē. Zīmīgi, ka 3. labāko kvalifikācijas laiku uzrādīja 1994. gadā dzimušais Rūdolfs Kļaviņš (V18), savukārt meitenēm 3. absolūti labāko laiku uzrādīja (ar Start 71mm tipa rolleslēpēm) 1999. gadā dzimusī Vineta Pētersone.
Sprinta fināla braucienos dabūja pasvīst ne tika sportisti, bet arī treneri, cenšoties uzkurināt savu audzēkņu tempu līdz pat distances pēdējam milimetram. Savukārt pēc finiša līnijas daži duelisti iemēģināja roku rollerslēpju mēšanā tālumā, ko pavadīja ar iereibušām personām raksturīgiem epitetiem.
Lai gan pēc 3 posmiem atsevišķā vecuma grupās iezīmējas pretendenti uz Rollertour kopvērtējuma kausiem, izskatās, ka vairumā grupu punkti uz „i” tiks salikti pēdējā posmā. Novēlu dalībniekiem krāt spēkus un stingru apņemšanos tikt līdz finišam sezonas noslēdzošajam startā - 9. oktobrī.

2 Komentāri

Paldies par aprakstu un video... 2:33 mazie pamatīgi izturībnieki, all due respect to them!!!
05 • 09 • 2011 / 11:55
kanalzaciju vāki bija vislabākie!
west
09 • 09 • 2011 / 10:24
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv