ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 4°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

10 • 12 • 2010

Uz slēpēm pa Līgatnes dabas takām!

No rītdienas slēpotājiem atvērta Līgatnes dabas taku distanču slēpošanas trase. Lai popularizētu aktīvu brīvā laika pavadīšanu dabā, ziemās ainavu autoceļa aplis tiek sagatavots par kvalitatīvu distanču slēpošanas trasi, ko novērtējuši gan brīvdienu slēpotāji, gan arī profesionāli sportisti.

Sestdien tiks atvērta lielā distanču slēpošanas trase – saukta arī par „Lielo cilpu” 5,5 kilometru garumā. Tā ir  ar  paralēli esošām brīvā stila un klasiskā stila slēpju trasēm ar četriem vidēji spēcīgiem kāpumiem un diviem nopietniem nobraucieniem. Pateicoties biezajai sniega segai Līgatnes dabas taku mežos, tiek gatavotas arī dažādas mazākas un vieglākas trases.

Pēc pāris nedēļām Līgatnes dabas takās tiks atvērta arī labiekārtota distanču slēpju noma, ar jaunu aprīkojumu. Tajā varēs iegādāties arī slēpošanas abonementus visai sezonai, kā arī dāvanu kartes.

Slēpot Līgatnes dabas takās var darba dienās no pulksten 10:00 – 16:00 un sestdienās, svētdienās un svētku dienās no pulksten 10:00 - 17:00, samaksājot Līgatnes dabas taku apmeklējuma maksu.

Aicinām ikvienu sniegotajos Līgatnes dabas taku mežos gūt prieku, nodarbojoties ar aktīvu atpūtu brīvā dabā, taču aicinām arī nebūt pārgalvīgiem, jo nepieredzējušiem slēpotājiem nobraucieni var būt bīstami.

Jaunumiem un aktualitātēm var sekot līdzi www.celodaba.lv, kā arī informāciju uzzināt Līgatnes dabas taku Apmeklētāju centrā, m.t.28328800.

Tiksimies Līgatnes dabas takās arī uz slēpēm!

Gaujas nacionālā parka fonda pārstāve
Kristīne Melece

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv