ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 8°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

18 • 02 • 2011

Sabiedrībā pazīstami cilvēki gatavojas Mammadaba slēpošanas maratonam

Saistītā informācija

Svētdien, 20. februārī, plkst. 13.00 Garciema mežā Igo Japiņa sporta aģentūra organizē distanču slēpošanas treniņu, kurā piedalīsies sabiedrībā pazīstami cilvēki un sportisti.

Lai uzturētu savu fizisko formu un sagatavotos Mammadaba slēpojumam, kurš notiks nākamās nedēļas nogalē Vietalvā (Pļaviņu novadā), uz treniņu Garciema mežā pulcēsies vairāki Latvijā pazīstami cilvēki. 

Tostarp  Dienas mediju īpašnieks Viesturs Koziols, grupas Prāta Vētra solists Renārs Kaupers, plastikas ķirurgs Jānis Zaržeckis, māksliniece Indra Sproģe, sabiedrisko attiecību aģentūras Prospero īpašniece Mudrīte Grundule.

Sportistu līgu pārstāvēs sporta veterāni: bijušie Latvijas izlases riteņbraucēji Igo Japiņš, Aigars Bārenis, biatlonists Arnis Gromovs, kanoe airētājs Laimonis Kravalis un Latvijas Neatkarīgās televīzijas sporta žurnālists Lauris Lizbovskis.

Dalībniekiem būs jāveic 15 km slēpojums klasiskajā stilā īpaši izveidotā trasē – Garciema mežā. Pēc sportiskajām aktivitātēm visi tiks cienāti ar siltu zupu.

Kontaktinformācija:
Maija Lazdiņa
Sabiedrisko attiecību aģentūra Prospero
Tālr.: 67039769, mob. 22076437
E-pasts: maija.lazdina@prospero.lv

5 Komentāri

Dumjš kaut kāds raksts.
Nu rītdienas treniņā nepiedalīsies An.Šķ. Ai. Lem., veternārus nepārstāvēs Va.Zat. un Gu. Ul. !!! Nu un tad? Ko mums pārējiem? Jāpriecājas vai jāskumst?
18 • 02 • 2011 / 21:17
It kā jau varētu skumt, piemēram par to, ka LČ Mailēs netika reklamēts tikpat aktīvi kā Mamma daba, bet no otras puses, tas, ka sabiedrības krējums ir iesaistīties tik zemnieciskā laika pavadīšanā, pašai slēpošanas PR noteikti nāk par labu.
Skumji
20 • 02 • 2011 / 20:41
Jā un vēl šī pasākuma dalībnieku saraksts arī ir ļoti slepens. Nedod dievs kāds uzzinās pirms laika, kas tur piedalās. Bišķiņ neloģiski.

21 • 02 • 2011 / 09:19
Neko sliktu neredzu apstāklī, ka populāri cilvēki gan slēpo, gan piedalās slēpošanas popularizācijs kampaņās. Tas ir laba tradīcija, ko šogad mēģina iedibināt tautas slēpojumu rīkotāji, pie tam katrs izvēloties savu trasi. Tikai šīs trases pamazām "jāapaudzē" ar mākslīgo sniegu. Tad arī LČ nevajadzētu trūkt dalībniekiem.
LČ, ja tie nebūs FIS maci, īpaši lielas finanšu piesaistes iespējas izmantojot reklāmas diemžēl neredzu un nenāk prātā bremzēt tautras slēpojumu reklamēšanās attīstību. LČ organizētājiem (LSS) ar TS vajadzētu elastīgi sadarboties ne uzstādīt prasības neatbilstošas ekonomiskajai situācijai.
Domāju, ka FIS sacensību rīkošana LAT (arī tautas slēpojumu) tikai veicina DS attīstību kopumā, kas manā skatījumā ir LSS pamatuzdevums, ne tikai izlases darbības nodrošināšana un LČ rīkošana. Tas ir daudz par šauru.

Vai kāds maz ir paskaitījis cik šogad jaunu DS LAT parādījies... un neba jau tāpēc, ka LČ ir baigā reklāma vai tagadējais labāko slēpotāju veikums fenomenāls... nu Rinalda medaļa gan EJODā jaunajiem ambīcijas ir pacēlusi... Liberecā 30-40 vieta vairs netiek uzskatīta kā kaut kas baigi labais.

Ceru, ka laiks, kad iedomas, ka noteicošais ir inventārs, medicīna utml. pamazām aizies un atskārsme, ka lielākais rezultāta "dopinga'' ražotājs ir smags, regulārs un pacietīgs darbs būs katra slēpotāja galvā kā pamatvērtība.

Uzskatu, ka tur ir viena no perspektīvākajām slēpošanas vietām Latvijā (Piejūras dabas parks) Carnikavas novads.
Tur dzīvo ļoti daudz distanču slēpotāju, tostarp olimpietis J.Ģērmanis.
Pats būtu bijis pasākumos, ja nebūtu gripa.
RR
21 • 02 • 2011 / 16:13
Oh...
Starp citu Carnikavas dome tikko iegādājās sniega moci slēpošanas vajadzībām...
Paldies domes vadībai un deputātam R.Laveiķim par trako braucienu tam pakaļ uz Krieviju !
Domāju labs piemērs kā to darīt citām pašvldībām kur vēl nav sniega moču...
21 • 02 • 2011 / 16:31
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv