ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 14°C
Vējš: 5m/s

Jaunumi

29 • 11 • 2010

Mežaparka "Ziemas Parkā" sāk sniega pūšanu

Mežaparka atpūtas kompleksā "Ziemas Parks" Rīgā sestdien tika uzsākta mākslīgā sniega pūšana, ar kuru plānots nosegt kameru šļūkšanas un distanču slēpošanas trases, portālu "Delfi" informēja parka sabiedrisko attiecību speciāliste Ingrīda Kraukle.

Turpinot tikpat aktīvu darbu, gaidāms, ka decembra pirmajā nedēļas nogalē varēs veikt pirmos nobraucienus kameru šļūkšanas trasēs, norādīja Kraukle.

"Mums galvenais bija sagaidīt atbilstošus laikapstākļus sniega pūšanai, kā arī atrisināt tehniskas dabas problēmas ar ūdens padevi un elektrību, kuras radās, pielāgojot Mežaparka Lielo estrādi kompleksa vajadzībām," paskaidroja atpūtas kompleksa "Ziemas Parks" direktors Jānis Pallo.

Sniega pūšana tika nodrošināta ar diviem lielgabaliem, par kuru nomāšanu uz šo sezonu bija panākta vienošanās ar SIA "Sniega Tehnika", bet kameru šļūkšanai nepieciešamie pacēlāji jau uzstādīti darba kārtībā. Paralēli šiem darbiem kameru šļūkšanai un distanču slēpošanai paredzētajās daļās notiek arī dabīgā ledus slidotavas izveide, kā arī nomas punkta iekārtošana un inventāra piegādāšana.

Raksts pārbublicēts no portāla www.delfi.lv
Oriģināls lasāms --> šeit  

 

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv