ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

15 • 03 • 2011

Latvijas čempionāts komandu stafetēs Madonā

Saistītā informācija

12.martā Madonā, Smecersila sporta bāzē tika aizvadītā 2011. gada Latvijas čempionāta distanču slēpošanā priekšpēdējās sacensības -
komandu stafetes. Lai gan laika apstākļi pēdējās dienās bija sarežģīti, trases saimnieki bija parūpējušies par kvalitatīvām slēpošanas trasēm 1-5km garumā.

Jaunākajā meiteņu grupā finiša līniju 1. šķērsoja Madonas BJSS 1. komanda, tomēr vēlāk tika saņemts protests par klasiskā stila neievērošanu un sacensību žūrija komandai kā kompromisu piešķīra 2 soda minūtes. Kā vēlāk izrādījās, analoģisku sodu saņēma arī Viļakas zēnu komanda. Tādējādi S12 grupā 1-3 vietu sadalīja Cēsu sporta skola, Aizkraukslēs sporta skola un Madonas BJSS. S14 grupā 1-3 vietu izcīnīja Cēsu sporta skolas, Madonas BJSS un Krāslavas sporta skolas meitenes. S18 grupā 1. vieta un pēc rezultāta sanāktu 2. vieta pie S21 grupas - Krāslavas meitenēm. S21 grupā - 1.vieta  SK Bebra dāmām; 2.vieta - Cēsu sporta skolas jaunietēm. Jaunākajiem puišiem V12 grupā ar stabilu handikapu uzvaru atveda Madonas BJSS 1.komanda, aiz sevis atstājot Cēsu sporta skolas 1. un 2. komandas. Jāatzīmē, kā šī grupa bija viskuplāk apmeklēta - 8 komandas. Savukārt V14 grupā Cēsu sporta skola revanšējās par pāridarījumu jaunākajiem kolēģiem un ieņēma 1-2 vietu, 3.vietu atvēlot Madonas BJSS 1.komandai. V16 jauniešiem ātrākie bija Cēsu sporta skolas trio, 2 - Madonas BJSS; 3 - Viļakas BJSS. V18 jauniešiem CPPS un Madonas BJSS duelī stiprāki bija viesi, pie tam 1.etapu cēsnieks Arnis Pētērsons veica vienā solī ar V21 uzvarētāju komandas līderi Rinaldu Kostjukovu. Elites grupā 2. Un 3. Vieta attiecīgi Talsu biatlona slēpošanas kluba un SK Bebra komandām. 

Lai gan trase, laika apstākļi un sacensību organizācija bija gatava uzņemt 3 lielāku komandu skaitu, galu galā LČ komandu stafetēs kopā sacentās tikai 33 komandas, jo daudzi potenciālie dalībnieki startēja paralēli notiekošā LČ biatlonā Alūksnē un arī citos slēpojumus. 

Svētdien, 13.03.2011. LČ noslēgsies ar vidējās distances sacensībām intervāla stilā klasiskā stilā. Sagaidāms, ka sarežģītie laika apstākļi dalībniekiem liks krietni piepūst vaigus, lai cienīgi sasniegtu finišu!

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv