ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 3°C
Vējš: 5m/s

Jaunumi

24 • 04 • 2014

Pirmo reizi Latvijā, Siguldā, notiks komandu sprints rollerslēpošanā un skrituļošanā

Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā, asfaltētajā trasē, 3.maijā, pirmo reizi Latvijā notiks starptautiskas rollerslēpošanas un skrituļošanas komandu sacensības „SIGULDA GRAND PRIX”. Sacensību formāts Latvijā ir mazliet neierasts, taču populārs pasaulē – komandu sprints, kur divi dalībnieki pārmaiņus veic trīs apļus.

Sacensību dienā rollerslēpotājiem starts tiks dots plkst.11.00. Rollerslēpotāji savas distances veic klasiskajā stilā ar rollerslēpēm, kas aprīkotas ar melnās gumijas riteņiem. Savukārt plkst.15.00 startēs skrituļslidotāji, kam slidu izvēlē nav ierobežojumi.

Dalībniekus sacensībām aicina līdz 1.maija plkst.18.00 iepriekš pieteikties mājaslapā www.ba2.lv. Pieteikšanās pēc 1.maija vai sacensību dienā būs par paaugstinātu dalības maksu. Novadniekiem, uzrādot novadā deklarēto iedzīvotāju ID karti – 25% atlaide. Katras grupas 1. – 3.vietu ieguvējus apbalvo ar „SIGULDA GRAND PRIX” medaļām.

Raksts pārpublicēts no portāla www.sigulda.lv (oriģināls: http://www.sigulda.lv/public/lat/jaunumi/8963/comm/)

1 Komentāri

kādā veidā, neradod sadursmes risku, Laurenču trasē ir iespējams sarīkot komandu sprintu?. Vai tas nozīmē, ka komandas startēs ar laika intervāla atstarpi? Trase taču ir šaura. Rindiņā jau varētu skrituļot.

27 • 04 • 2014 / 13:30
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv