ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 9°C
Vējš: 7m/s

Jaunumi

27 • 01 • 2016

BTA kļūst par Latvijas Biatlona federācijas un Andreja Rastorgujeva atbalstītāju

Apdrošināšanas akciju sabiedrība "BTA Baltic Insurance Company” (turpmāk – BTA) kļuvusi par 2016. gada Latvijas Biatlona federācijas (turpmāk – LBF) un Andreja Rastorgujeva atbalstītāju. Kā norāda BTA valdes priekšsēdētājs Jānis Lucaus, atbalstu talantīgākajam Latvijas biatlonistam uzņēmums sniedz ar cerību, ka tas ļaus pilnvērtīgi sportistam gatavoties 2018. gada Ziemas olimpiskajām spēlēm, kas norisināsies Pjenčangā, Dienvidkorejā, bet sadarbības līgums ar LBF sniegs iespēju federācijai turpināt attīstīt biatlona tradīcijas Latvijā.

“Esam ļoti gandarīti, ka apdrošināšanas sabiedrība BTA kļuvusi par mūsu draugu un atbalstītāju, kas starpposmā līdz nākamajām olimpiskajām spēlēm ir ļoti svarīgi. Ceram, ka šī sadarbība izveidosies par ilgtermiņa sadarbību, sniedzot finansiālo atbalstu sportistiem, lai bez liekiem uztraukumiem viņi varētu gatavoties atbildīgākajām sacensībām,” atzīst LBF prezidente Baiba Broka.

“Mūsu uzņēmums regulāri atbalsta dažādas sportiskas aktivitātes Latvijā,” stāsta BTA valdes priekšsēdētājs Jānis Lucaus. “Izvērtējot mūsu prioritātes, kā arī novērtējot LBF ambīcijas sakārtot biatlona saimniecību Latvijā, pieņēmām lēmumu atbalstīt arī talantīgo sportistu un vienu no mūsu Ziemas olimpisko spēļu cerībām Andreju Rastorgujevu. Ļoti ceram, ka mūsu atbalsts sportistam un federācijai būs vēl viens solis ceļā uz to, lai pēc gadiem lielākajās biatlona sacensībās ar panākumiem un sasniegtajiem izciliem rezultātiem mūs priecētu ne tikai Andrejs, bet vēl vairāki talantīgi biatlonisti.”

Kā norāda biatlonists Andrejs Rastorgujevs, viņš ir pateicīgs BTA par izrādīto uzticību, atbalstu un ticību viņa spējām: “Biatlons Latvijā nav no tiem masveidīgākajiem sporta veidiem, tādēļ patīkami, ka apdrošināšanas sabiedrība BTA ir iesaistījusies biatlona atbalstīšanā. Tas noteikti atvieglos dzīvi man un federācijai, ļaujot maksimāli koncentrēties sportisko panākumu sasniegšanai un mazāk tērēt laiku finansiālo atbalstītāju meklējumiem. Šobrīd ar pilnu atdevi un koncentrēšanos varu startēt šī gada sacensībās un gatavoties galvenajam mērķim – nākamajām Ziemas olimpiskajām spēlēm.” 

AAS “BTA Baltic Insurance Company”  dibināta 2014. gadā “BTA Insurance Company” SE reorganizācijas rezultātā, veicot uzņēmuma sadalīšanu atbilstoši biznesa ģeogrāfiskajam dalījumam: Baltija un pārējā Eiropa. AAS “BTA Baltic Insurance Company” mātes uzņēmums “BTA Insurance Company” SE apdrošināšanas tirgū darbojas vairāk nekā 20 gadu, 2009. gadā kļūstot par trešo lielāko apdrošinātāju Baltijas valstīs. Tā starptautisko izaugsmi apliecina starptautiskās auditoru kompānijas "Deloitte" 2013. gadā apkopotais lielāko Centrāleiropas uzņēmumu TOP 500, kurā “BTA Insurance Company” SE ierindota 50 lielāko Centrāleiropas apdrošināšanas sabiedrību vidū.

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv