ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

03 • 02 • 2016

Biatlona garša Madonā

Saistītā informācija

Pagājušās nedēļas nogalē, 30. Janvārī, Madonas biatlona un slēpošanas sporta bāzē „Smeceres sils” risinājās biatlona sacensības „Biatlons visiem”, kuru formāts ļāva jebkuram interesentam pieteikt dalību un izmēģināt savas prasmes šajā aizraujošajā sporta veidā. Lai pēc iespējas vairāk cilvēku iepazīstinātu ar biatlonu, Latvijas Biatlona federācija sadarbībā ar Latvijas Olimpisko komiteju un programmas „Par aktīvu dzīvesveidu” atbalstu, sacensību centrā piedāvāja pasākumu „Izjūti biatlona garšu”.

Pasākumā piedalīties tika aicināts ikviens, gan bērns, gan pieaugušais. Pasākuma programmā ietilpa gan dalībnieku apmācība šaušanas prasmēs un kontrolvingrinājumi, gan biatlonistu paraugdemonstrējumi. Tika uzstādīta biatlona šautuve ar pneimatiskajiem ieročiem, maksimāli pietuvināta īstiem sacensību apstākļiem un katrs klātesošais varēja izmēģināt roku šaušanā, pēc kā saņēma diplomu par dalību. Pēc izvēles varēja piedalīties arī stafetē vai individuālajā sacensībā uz laiku, kur šāvienus pa ierastajiem pieciem mērķiem varēja izdarīt jau īstas slodzes režīmā, pēc pieveiktas nelielas distances stilizētā sacensību aplītī.

Aizraujošās atrakcijas un minisacensības vadīja pieredzējušais olimpietis, biatlonists Gundars Upenieks un atbilstoši pasākuma nosaukumam, izjust biatlona garšu sanāca kupls skaits gan madoniešu, gan Smeceres sila sporta bāzes viesu. Kopumā aizvadītajā akcijā piedalījās vairāk kā simts bērni un iespēju izmēģināt šaušanu pa biatlona mērķiem nelaida garām arī liels skaits pieaugušo.

Pasākuma „Izjūti biatlona garšu” noslēgumā organizatori varēja būt gandarīti, jo visi kuri piedalījās, izrādīja neviltotu interesi par šo aizraujošo sporta veidu un izteica gatavību piedalīties šāda veida pasākumos arī nākotnē.

Latvijas Biatlona federācija
Krišjānis Meirāns
+37127740481

slepotajs uz sautuves fona.JPG

slepotajs no kalna.JPG

Ta izskatas sautuve.JPG

Gundars ar Maluhinu.JPG

Mamma ar kausu un puiku.JPG

divi ar kausu.JPG

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv