ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 4°C
Vējš: 1m/s

Jaunumi

15 • 01 • 2015

Rastorgujevam un pārējiem Latvijas biatlonistiem bāls sniegums stafetē

Saistītā informācija

Latvijas vīriešu biatlona komanda ceturtdien Pasaules kausa posmā Rūpoldingā 4x7,5 kilometru stafetē izcīnīja 23.vietu, tiekot apsteigti par apli, kamēr par uzvarētājiem kļuva norvēģi.

Andrejs Rastorgujevs distances sākumā nesteidzās lauzties uz pirmajām vietām, bet lieliskā šaušana guļus viņam ļāva pakāpties uz sesto pozīciju. Nākamajā kontrolpunktā viņš bija līderis, iekrājot pat vairāku sekunžu pārsvaru. Stāvus šaušanā Rastorgujevs pat ar rezerves patronām nesašāva divus mērķus, nokrītot uz 20.vietu. Stafetes maiņas punktā viņš pakāpās par divām vietām, taču līderim zaudēja jau 1:13,1 minūti.

Rolands Pužulis pārņēma stafeti un pirmajā šaušanā ar vienu rezerves patronu sašāva visus piecus mērķus, distanci turpinot 21.vietā. Otrajā šaušanā viņam atkal vajadzēja vienu rezerves patronu, bet savu posmu Pužulis noslēdza 20.vietā (+3:32,3).

Daumants Lūsa nākamais no latviešiem devās trasē un viņam šaušanā guļus vajadzēja divas rezerves patronas. Viņš trasē atgriezās 21.vietā. Šaušanā stāvus viņš nekļūdījās un stafeti Robertam Slotiņam nodeva 23.vietā, kurš šo sacensību septītajā šaušanā ar vienu rezerves patronu tika galā ar visiem mērķiem. Slotiņš tika galā ar visiem mērķiem, izmantojot rezerves patronas. Vēlāk viņš tika apsteigts par apli un distanci pabeidza 23.vietā.

Tikmēr par sacensību uzvarētājiem kļuva Norvēģijas komanda, kas distanci veica 1:09:42,3 stundās. Otrajā vietā ierindojās Vācija, zaudējot tikai 4,6 sekundes, bet labāko trijnieku noslēdza Krievija (+8,4). Pirmo reizi uz goda pjedestāla nekāpa Francija, kas palika ceturtā (+23,8).

Avots: DELFI.LV

3 Komentāri

Rastorgujevam stafetē divi soda apļi, Norvēģijai sezonas pirmā uzvara
http://sportacentrs.com/ziemas_sports/biatlons/15012015-rastorgujevam_stafete_divi_soda_apli_norv
Sporta centrs
15 • 01 • 2015 / 21:14
Bet Muižnieks Kulenam Priekuļos ielika:) Laikam tāpēc Lietuvieši ir tur kur viņi ir:)

15 • 01 • 2015 / 23:58
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv