ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

31 • 01 • 2015

Biatlonisti Slotiņš un Praulītis neapmierināti ar slēpju slīdamību EČ individuālajā distancē

Latvijas biatlonisti Roberts Slotiņš un Toms Praulītis pauž neapmierinātību ar viņu slēpju slīdamību ceturtdien Igaunijā notiekošā Eiropas čempionāta 20 kilometru individuālajā distancē.

Kā ziņots, valsts vadošais biatlonists Andrejs Rastorgujevs ceturtdien piedzīvoja neveiksmi - krita un bija spiests izstāties. Latviju sacensībās pārstāvēja arī Daumants Lūsa, Praulītis un Slotiņš, bet labāko rezultātu sasniedza Praulītis, kurš ar četrām kļūdām šaušanā ierindojās 70.vietā. Slotiņš ar septiņiem nesašautiem mērķiem sekoja 75.pozīcijā, bet Lūsa netika galā ar sešiem mērķiem un ierindojās 87.vietā starp 98 finišējušajiem sportistiem.

 "Pašsajūta bija laba, bet slēpes ļoti slikti slīdēja. Iespējams, izvēlējos nepareizās. Kā kādam sēdēju astē, tā viņš aizgāja prom, tāpēc patērēju daudz spēka," aģentūrai LETA pauda Slotiņš. "Mums, neskaitot Andreju, šajā čempionātā ir divi slēpju smērētāji, bet Pasaules kausa posmos uz trim ir tikai viens."

"Trase ir pazīstama, bet smaga, jo tai ir garš kāpums. Par laika apstākļiem nav jēgas žēloties, jo visiem tie ir vienādi," vējaino laiku un sacīkšu trasi komentēja Slotiņš.

"Laikam pēdējā šaušanā nogurums lika par sevi manīt. Ir grūti saņemties, kad ir sajūta, ka līdz šim tik labi gājis - atbildība spiež," secinājis Praulītis. "Slīdēšanu gribējās labāku. Laikam to ietekmēja tas, ka sāka snigt sniegs."

"Pēdējā šaušanā arī vējš bija traucēklis. Iepriekšējās reizēs nostājos aizvējā pārējiem un bija vieglāk, bet tad biju palicis viens klajumā," atcerējās sportists.

Eiropas čempionāts Otepē risināsies līdz nākamajai otrdienai.

Avots: DELFI.LV

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv