ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 13°C
Vējš: 7m/s

Jaunumi

04 • 02 • 2015

Biatloniste Bendika ar neveiksmīgu šaušanu paliek pēdējā Eiropas čempionāta iedzīšanas sacensībās

Latvijas biatloniste Baiba Bendika svētdien ar neveiksmīgu šaušanu palika pēdējā, 50.vietā Igaunijā notiekošā Eiropas čempionāta desmit kilometru iedzīšanas distancē. Sestdien sprintā Bendika noguldīja visus desmit mērķus, ieņemot 40.vietu, bet iedzīšanā viņa pa trim kļūdām pieļāva pirmajā, trešajā un ceturtajā šaušanā, kas summā deva deviņas kļūdas. Finišā Bendika uzvaru izcīnījušajai Jekaterinai Šumilovai no Krievijas, kura pieļāva divas kļūdas, zaudēja deviņas minūtes un 27,6 sekundes, paliekot pēdējā starp distanci beigušajām sportistēm. Otro vietu ar divām kļūdām izcīnīja ukrainiete Irina Varvineca, kura uzvarētājai zaudēja 31,9 sekundes, bet trešā ar trim kļūdām palika krieviete Jekaterina Jurlova, kura ugunslīnijā pieļāva trīs kļūdas, zaudējot 54,1 sekundi.

 Kā ziņots, vēl viena Latvijas pārstāve Inga Paškovska sestdien sprintā ieņēma 61.vietu un nespēja kvalificēties čempionāta iedzīšanās sacensībām. Pirms tam čempionātā Bendika 15 kilometru individuālajā distancē ierindojās 57.vietā, bet Paškovska bija 62.pozīcijā starp 66 finišējušajām sportistēm.

 Tāpat sestdien junioru sacensībās meitenēm latviete Nora Osīte desmit kilometru iedzīšanā neizgāja uz starta. Pirms tam viņa sprintā bija ieņēmusi 53.vietu.

 Vēlāk svētdien 12,5 kilometru sprinta distancē dosies vīri, kur Latviju pārstāvēs Andrejs Rastorgujevs, kurš sprintā bija desmitais. Savukārt junioru sacensībās uz starta dosies Ingus Deksnis, kurš sprintā ierindojās 35.vietā.

Avots: Delfi.lv

 

 

 

 

 

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv