ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

22 • 03 • 2012

Zvejnieks superkombinācijā pēc nobrauciena daļas 22.vietā

Saistītā informācija

Šodien no Lillehammeres (Norvēģija) netālajā Hafjelas kalnā turpinājās Norvēģijas čempionāts un FIS sacensības kalnu slēpošanā, kurā piedalās arī Latvijas pārstāvji. Superkombinācijā (nobrauciens + slaloms) pēc pirmās daļas – nobrauciena – augstajā 22.vietā no 64 dalībniekiem atrodas Kristaps Zvejnieks, kurš trasi veica 1:36,14 un no līdera Duglasa Hedīna (Zviedrija) atpaliek 2,56 sekundes.

Vakar Zvejnieks zviedram nobraucienā zaudēja 3,3 sekundes, bet šodien vairs tikai divas ar pusi. Zinot to, ka Kristapam labāk padodas slaloms, šāda situācija liek cerēt uz labu panākumu superkombinācijā abu disciplīnu kopvērtējumā. Līdz vadošajam trijniekam viņam pietrūkst 2 sekundes, bet līdz desmitniekam – viena sekunde. Otro labāko rezultātu no Latvijas pārstāvjiem uzrādīja Roberts Rode, kurš vakar bija labākais no latviešiem nobraucienā. Roberts startēja tikai ar 38. numuru (septiņpadsmit aiz Kristapa – aut. piez.) un bija par 0,73 sekundēm lēnāks nekā Kristaps, ierindojoties 32.vietā. Kaspars Daugulis bija vēl par 2,5 sekundēm lēnāks un uzrādīja 52.laiku. Četri sportisti nesasniedza finišu, ieskaitot vakardienas nobrauciena uzvarētāju Adrianu Sejerstedu.

Līderpozīcijās atrodas Duglass Hedīns no Zviedrijas, kurš trasi veica 1:33,58. Otrajā vietā pagaidām ir norvēģis Aksels Lunds Svindāls (+0,16), bet trešais vēl viens mājinieks Ivers Bjerkestrands (+0,52).

img_6948_0ab2a.jpg
Kristaps Zvejnieks Baltic Cup 2012 supergigantā

1 Komentāri

Izskatās, ka būs augsta vieta kopvērtējumā. Turās mūsējie!
Hafjell
22 • 03 • 2012 / 11:05
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv