ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 2°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

11 • 01 • 2012

"Mazais Reinis" slaloma sacensības bērniem

Saistītā informācija

Jau ceturto sezonu Reiņa trases AXA Bērnu parkā norisināsies slēpošanas sacensības pašiem mazākajiem slēpošanas entuziastiem Mazais Reinis.

2011./12. gada ziemas sezonā sacensības Mazais Reinis norisināsies 3 posmos. Sacensībās tiek aicināti piedalīties bērni līdz 7 gadu vecumam, kuri pašu spēkiem spēj veikt jautrā slaloma nobraucienu. Izņēmums ir „Mazuļu” grupas dalībnieki, kuriem trasē drīkstēs pavadīt vecāki vai kāds cits pavadošā persona.

Dalībnieki sacentīsies 3 vecumu grupās. Sezonas gaitā visi dalībnieki, piedaloties atsevišķos Mazais Reinis 2012 posmos krās punktus un sezonas noslēguma sacensībās tiks noskaidroti visveiksmīgākie sezonas slēpotāji katrā vecuma grupā.

Mazais Reinis 2012 kalendārs:

  • 1. posms - 28. janvārī
  • 2. posms – 25. Februārī
  • 3. posms – 17. Martā

Līdzīgi kā pagājušās sezonās Mazais Reinis sacensības ir iecerētas ne tikai kā slēpošanas sacensības, bet gan kā slēpošanas svētki bērniem un viņu vecākiem visas dienas garumā ar mūziku, rotaļām un atrakcijām.

Sacensību noslēgumā tiks apbalvoti visi sacensību dalībnieki, kuri būs veikuši trasi un īpašas balvas no mūsu atbalstītājiem saņems visu trīs grupu veiklākie slēpotāji.

Uz tikšanos sacensībās Mazais Reinis!

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv