ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 13°C
Vējš: 7m/s

Jaunumi

26 • 01 • 2011

Mammadaba slēpojums

Saistītā informācija

26.februārī Igo Japiņa Sporta aģentūra sadarbībā ar sporta klubu „Vietalva” rīkos slēpošanas sacensības „Mammadaba slēpojums”. Sacensības norisināsies jau otro gadu Pļaviņu novadā Vietalvā, un starts tiks dots slēpošanas stadionā „Mailēs”. 

Savus spēkus varēs pārbaudīt jebkurš klasiskā slēpojuma piekritējs, izvēloties sev piemērotu distanci: Sporta maratonu (38 km), Tautas distanci (19 km), Veselības distanci (12 km), vai Bērnu distanci. Slēpojums notiks klasiskajā stilā. 

„Mailes” ir lielākais slēpošanas stadions Latvijā. Sacensību trase ir interesanta reljefa ziņā, ar gariem kāpumiem, ilgiem nobraucieniem un citām distanču slēpotājiem svarīgām trases īpašībām. Turklāt, slēpojums ir īpaši piemērots ģimenēm, jo Tautas un Veselības trase nav grūta un to var pieveikt ikviens bez speciālas fiziskās sagatavotības, izbaudot īpaši Vietalvai raksturīgos iespaidīgos dabas skatus”.

Dalībnieki var pieteikties sacensībām visos “SPORT 2000” veikalos vai reģistrēties interneta mājas lapā www.velo.lv līdz 23. februārim. Sacensību dienā “SPORT 2000” pārstāvji uz vietas sniegs tehnisko palīdzību, kas saistīta ar slēpju sagatavošanu sacensībām. Jau otro gadu šo sporta pasākumu “Mammadaba slēpojums” atbalsta ģenerālsponsors lielākais pašmāju degvielas tirgotājs a/s “Virši A”, kā arī sporta veikalu tīkls „SPORT 2000”. Uz aktīvu dzīvesveidu rosina laikraksts Diena.

Trases ir sagatavotas un tajās var trenēties. Informācija par treniņu iespējām trasē: Arvīds Pīpkalējs 28626845. Trase ir apgaismota 5 km garumā. Iespējams nodrošināt naktsmītnes.

Papildus informācija: www.velo.lv

 

Screen shot 2011-01-26 at 09.21.45.png

4 Komentāri

Jau divu iepriekšējo nedēļu brīvdienās bija iespēja iepazīties ar slēpojuma trasi,bet šovakar tā jau ir tuvu gatavībai.Iesaldētas vienas klasikas sliedes. 26.02. visā garumā būs vismaz trīs.Patreiz pārējā platumā var slidot. Iepazīstoties var izmantot iespēju to darīt pa daļām. No stadiona slēpojot ir iespējams Mailēs atgriezties pēc 5km, tad var noslēpot 11km un atkal atgriezties Mailēs,un izmantojotveselības distanci , iepazīties ar atlikušo daļu. Es Jūs sagaidīšu siltā Maiļu mājā.Pēc slēpošanas Jums ir iespēja izmantot dušu un pirti. Lai JUMS iepatīkas Mammasdabas slēpojums! Gaidīšu JŪS visus! Arvīds
28 • 01 • 2011 / 21:09
man patīk brAukt ar riteni;*
31 • 01 • 2011 / 14:29
man patīk brAukt ar riteni;*
31 • 01 • 2011 / 14:29
slēpojums bija kolosāls iesaku visiem...liels paldies Arvīdam kārtīgs saimnieks un organizators...tā turēt!!!
27 • 02 • 2011 / 16:07
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv