ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 11°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

07 • 05 • 2019

Tramplīnlēcēju panākumi Vācijā

Jau par labu tradīciju Ogres lēcējiem ar slēpēm no tramplīna ir ķluvusi sacensību sezonas atklāšana Vācijas pilsētā Rotenburgā. Šogad, Rotenburgas pašvaldības un Vācijas Slēpošanas federācijas rīkotajās sacensībās “52. Tramplīnlēkšana caur ziediem” piedalījās 109 sportisti no Vācijas, Latvijas un Čehijas.

Lai piedalītos sacensībās tika mērots 1400 km garš ceļš līdz nelielajam miestiņam Saksijas Anhaltes reģionā, Vācijā. Ciematā ir tikai aptuveni 800 iedzīvotāji un nedaudz nostāk no paša ciemata atrdoas tramplīnu kompleks, kas sevī ietver 7, 15 un 35 metru jaudas tramplīnus.

Latviju un Ogri šogad devās pārstāvēt 6 sportisti ar treneriem Margaritu Sokolovu un Modri Krūzi.

Visi sportisti rādīja savus labākos sniegumus. Dažam veicās labāk, dažam sacensību uztraukums ņēma virsroku un neizdevās kāpt uz goda pjedestāla. Neskatoties uz to, ka aizlēca uz tramplīna jaudas atzīmi sasniedzot savus personīgos rekordus, piedzīvoja kritienus. 

Uz 15 metru jaudas tramplīna atklātajā vecuma grupā Demija Luīze Ansone ar diviem 15 metrus tāliem lēcieniem un labām stila atzīmēm desmit sportistu konkurencē izcīnija sudraba godalgu. 

Roberts Stefaņenkovs izcīnija augsto ceturto vietu. Ralfs Aupe un Alvis Pivors, abi piedzīvojot kritienu (kas ņoņem stila punkus tādējādi liedzot ieņemt augstas vietas), ierindojās 8. un 9. vietā attiecīgi. 

Uz 35 metru jaudas tramplīna 11-13 gadus vecu meiteņu konkurencē startēja māsas Alise un Aelita Krasiļščikovas. Abas ogrēnietes spēja parādīt savus labākos sniegumus un pārspēja savas vienaudzes no Vācijas. Alise aizlecot 30.5 un 31 metru izcīnija 2. vietu, savukārt jaunākā Aelita ar lielisku stilu un 30 un 32 metru tāliem lēcieniem izcīnija zelta godalgu.

1.jpg

alvis.jpg

 

komanda1.jpg

ralfs.jpg

Roberts.jpg

Autors: M.Sokolova

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv