ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 5m/s

Carnikavas tautas brīvais slēpojums 2017

28 • 1 • 2017 / Carnikavas sporta centrs

!!!Mainīta sacensību norises vieta

Neskatoties ne uz ko "Carnikavas brīvais slēpojums 2017" notiks!!!! Bet esošo laika apstākļu dēļ sacesnību norises vieta tiek pārcelta uz carnikavas sporta kompleksa stadionu, smilšu ielā 1. Par distanču garumiem informācija vēl sekos!! Un paldies Rāmkalni, Veikals Ceļotājs, Veikals MySport, Blue Box, Evlii, Port Hotel, vet-advice.lv, kas tik un tā atbalstīs šīs sacensības! Uz tikšanos 28.01.2017. Carnikavas sporta kompleksā!!

Organizatori un vadība

Sacensības organizē Carnikavas novada pašvaldības iestāde „Carnikavas sporta centrs” sadarbībā ar OK „Kāpa”; Carnikavas pašvaldības policiju; atbalstītājiem un partneriem; sacensības vada Carnikavas novada pašvaldības iestādes „Carnikavas sporta centrs” atbildīgā persona – Arnis Rozītis; e-pasts: [email protected]; tālr.27138082; sacensību galvenais tiesnesis – Roberts Raimo; laika ņemšanas sistēma – Kārlis Osis; atbildīgais par drošību pasākuma laikā Carnikavas novada pašvaldības policijas priekšnieks I.Pastors. 

Sacensību laiks un vieta

Sacensības notiek 2017.gada 28.janvārī, Carnikavas novadā, Carnikavā, Zibeņu slēpošanas trasē; vai rezerves gadījumā Carnikavas sporta kompleksā, Smilšu ielā 1; reģistrēšanās un numuru saņemšana sacensību dienā no plkst. 10.00 līdz 11.45; sacensību sākums plkst. 12.00. Starta kārtībā pa vecuma grupām, sākot no jaunākajiem. 3.4.Ja laika apstākļu dēļ sacensības sarīkot nav iespējams vai tiks mainīta sacensību vieta, organizatori par to paziņo www.sports.carnikava.lv līdz 2017.gada 25.janvārim plkst.18.00. 

Sacensību dalībnieki, distanču garums pa vecuma grupām.

Sacensību dalībniekus, distanču garumus un vecuma grupas skatiet sacensību nolikumā.

Pieteikšanās 

Dalībnieku iepriekšējā pieteikšanās www.sports.carnikava.lv līdz 25.01.2017. plkst. 20.00 vai sacensību dienā no plkst.; piesakoties sacensībām sacensību dalībnieki un pieteicēji apņemas ievērot šo sacensību nolikumu. Dalība sacensībās ir bez maksas. 

Sacensību kārtība un rezultātu noteikšana 

Sacensības notiek brīvajā stilā; starts plkst.12.00. Starta intervāls 30 sek.; starta kārtība tiek veidota atbilstoši pieteikšanās secībai, priekšroka tiek dota tiem dalībniekiem, kas pieteikušies ātrāk. Pirmie startēt jaunāko grupu dalībnieki atbilstoši distanču garumiem.

Citi sacensību izdevumi

Izdevumi, kas saistīti ar dalībnieku sagatavošanos sacensībām un piedalīšanos sacensībās sedz paši sacensību dalībnieki.

Apbalvošana

Apbalvoti ar balvām tiek pirmo trīs vietu ieguvēji katrā vecuma grupā. Katrs distances beidzējs saņem īpašo sacensību uzlīmi; apbalvošana plānota sacensību dienā ap plkst. 14.30; rezultāti tiks publicēti www.sports.carnikava.lv; pašvaldības informatīvajā izdevumā “Carnikavas novada vēstis” un Carnikavas sporta centra sociālo tīklu profilos (draugiem.lv; facebook.com un twitter.com). 

Citi noteikumi 

Sacensību dalībnieks pats atbild par savu veselības stāvokli un sagatavotību sacensībām; sacensību numuri jāatgriež organizatoriem sacensību finiša zonā; par sacensību numura nozaudēšanu sods EUR 20,00. Dalībnieki (līdz 18.gadu vecumam - viņu pārstāvji) paši atbild par savu veselības stāvokli un sagatavotību sacensībām. 

Serviss

Karsta tēja un zupa; slēpju serviss (maksas pakalpojums).

Informācija par sacensībām

Informācija par sacensībām, nokļūšanu līdz sacensību vietai, auto novietošanu un tehniskajiem rezultātiem būs pieejama www.sports.carnikava.lv. Informatīvais tālrunis: 27138082; sacensību apskats tiek publicēts Carnikavas novada pašvaldības informatīvajā izdevumā «Carnikavas novada vēstis». 

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv