ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 10°C
Vējš: 3m/s

Talsu slēpojums

4 • 3 • 2012 / Talsi

Uzmanību!
Sakarā ar laika apstākļu nodarījumu slēpšanas trasei Talsu sēpojuma trase tiks saīsināta. Starts tiks dots uz Talsu apvedceļa un trase būs tikai pa meža apli. Sīkāka informācija par distanču garumiem uz vietas pie reģistrešanās, kas kā plānos notiks Talsu sporta hallē.
Izmaiņas programmā: Reģistrēšanās līdz 11:30, Starts Bērnu distancei 12:00, Pārējie dalībnieki startē pēc bērnu slēpojuma finiša.

Talsu sleepojums 2.jpg

Sacensību datums un starta laiks
2012. gada 4.Martā. starts plkst. 12:00

Sacensību norises vieta
Slēpojuma starts/finišs - Talsu 2.vidusskolas stadionā. Trase vijas pa Talsu pauguraini ar nelieliem kāpumiem un nobraucieniem.

Distance un slēpošanas stils
Apļa garums 6km. Slēpojums notiek brīvajā stilā. Vietās, kur tas iespējams trases malā būs ievilkta klasiskā stila sliedes.

Pieteikumi
Pieteikumus sūtīt uz e-pastu [email protected]   līdz 03.03.11 plkst. 21:00. Dalībnieku pieteikšanās sacensību norises dienā līdz plkst.11:45. Dalības maksa: piesakoties iepriekš 2, - Ls, sacensību dienā 3, - Ls, Bērnu distance, sporta skolas audzēkņi, Talsu novada skolēni – bez maksas

Apbalvošana
ar balvām, medaļam tiek apbalvoti I-III vietu ieguvēji katrā vecuma grupā katrā disciplīnā. .Apbalvo dalībniekus, ja grupā ir vairāk kā 3 dalībnieki. 

Protesta procedūras
Protesti par slēpojuma 1.-30. absolūto rezultātu uzrādītājiem ir iesniedzams ne vēlāk kā 15min. pēc neoficiālo rezultātu izvietošanas uz informācijas dēļa. Pārējie protesti iesniedzami ne vēlāk kā 30min pēc finiša kontrollaika slēgšanas (14:00). Visi protesti ir iesniedzami rakstveidā, pievienojot Ls 15,- garantijas depozītu, kas netiek atmaksāts gadījumā, ja žūrija neapmierina protestu. Protestā ir jāmin un jāpievieno visi iespējamie pierādījumi, kas liecina par labu protestam.

Organizē
Talsu sporta nodaļa, Talsu biatlona, slēpošanas klubs.

Dalībnieku ērtībai būs pieejamas siltas ģērbtuves sporta hallē, pēc finiša iespējams nomazgāties dušā, pirms sacensībām darbosies slēpju serviss.

Tālrunis informācijai
Kaspars Sakniņš 26371824, Mareks Birkentāls 29408140       

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase

Saistītā informācija

Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv