ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 4m/s

Ežu marta rallijs

19 • 3 • 2011 / Valmiera

Eži otro reizi organizēs 12 stundu piedzīvojumu sacensības uz slēpēm.

Aktīvā tūrisma centrs EŽI 19.martā organizē sacensības “EŽU marta rallijs – slēpju rogainings”. 

Šogad paredzētas 2 dalībnieku klases – Cīruļu klase ar startu 4:00 no rīta un Tautas klase – starts 10:00. Cīruļu klasē sacensību ilgums 12 stundas, tautas klasē 6h. Rallijā piedalās komandas 2-3 dalībnieku sastāvā. Pasākums notiks Smiltenes apkārtnē un sacensību centrs tiks paziņots 11.martā.

Slēpošanas rogainings ir orientēšanās sacensības ar slēpēm, kur dalībniekiem 12 vai 6 stundu laikā jāapmeklē pēc iespējas vairāk un vērtīgāki orientēšanās kontrolpunkti. Smiltenes apkārtne ir bagāta ar dabas un kultūrvēstures daudzveidību – it īpaši Niedrāja ezera apkārtne.  Skaisti priežu meži šeit mijās ar pauguriem un ezriem, un šī ziema dod iespēju doties iekšā tur, kur citos apstākļos nokļūt nav iespējams. Visas šīs vietas aptver rallija distance un pasākums sola dalībniekiem neaizmirstamas emocijas. 

Pirmā distances daļa veicama tumsā slēpojot ar lukturīšiem. Distancē komandas gaida dažādi Ežu sagatavotie speciālie uzdevumi un atpūtas punkti ar tēju. Finišā visus dalībniekus gaida gard ēdināšana un speciāl balvas no Valmiermuižas alus

Sacensības atbalsta Smiltenes novada dome, SEB Smiltenes nodaļa, Valmiermuižas alus,  un sporta un tūrisma preču veikals EŽI. 

Sacensību organizators Sia Aktīvā tūrisma centrs EŽI. 

Galvenais tiesnesis Rolands Melbārdis. 

Informācija un pieteikšanās www.ezi.lv

Vairāk info sacensību nolikumā

Rallijs plakats.jpg

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv