ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

23 • 01 • 2013

10. tautas slēpojums Baiļu apļi!

Saistītā informācija

9.februārī norisināsies ikgadējais tautas slēpojums Baiļu apļi, kas, kā jau ierasts notiks, slēpošanas centrā ‘’Baiļi’’ un to organizē ‘’Aktīvā tūrisma centrs Eži’’.

Kā jau pasākuma nosaukums liecina, slēpojums notiks apļos, kur Tautas klasei būs jāslēpo 1 aplis (7km) un Sporta klasei 2 apļi (14km). Būs arī 1km distance bērniem līdz 10 gadiem. 

Piesakoties Baiļu apļiem līdz 6.februārim dalības maksa ir lētāka. Pieteikties iespējams www.ezi.lv un Ežu veikalos Valmierā un Cēsīs. Pieteikties būs iespējams arī sacensību dienā.

Pasākuma organizatori aicina pieteikties arī uzņēmumu un organizāciju komandas, kurām tiks nodrošināti dalībnieku numuri ar organizācijas nosaukumu vai logo uz numura. 

Finišā visus sagaida garda maltīte ar Dimdiņkāpostiem, Nākotnes desiņām un Liepkalnu rupjmaizi. Bet viss pasākums noslēgsies ar godalgoto dalībnieku apbalvošanu un izlozi, kur galvenā balva ir velosipēds no veikala ‘’Eži’’. 

Tradicionāli pasākumu atbalsta un balvas pasniegs daudzi Valmieras uzņēmumi – Valmieras pilsētas pašvaldība, Valmiermuižas alus, Valmieras Drāmas Teātris, SEB Valmieras filiāle, Valmieras Piens, Milda, Augļu serviss, Artifex, La Pizza, Laba Kebaba, Avoti, Taste Caps, Laima, Gutta. Speciālas balvas būs sarūpējuši specializētā inventāra pārstāvji Swix, Fisher. 

Informācija un pieteikšanās www.ezi.lv vai Ežu veikalā. Tiekamies 9.februārī!

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv