ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 11°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

15 • 03 • 2018

Slalomā jauniešiem uzvaras sadala Latvijas, Krievijas un Somijas sportisti

Baltijas kausa 3. posma un Latvijas čempionāta ievaros Somijas ciematā Pihē aizvadīta trešā sacensību diena. Šodien jaunieši un meistari sacentās slaloma disciplīnā.

Meiteņu U12 grupā ļoti pārliecinošu uzvaru svinēja Krievijas pārstāve Aleksandra Skorohodova, kuras uzrādītais laiks 1 minūte un 46,06 sekundes bija labākais no visām sportistēm arī vecākajās grupās. Jāņem gan vērā, ka trases stāvoklis nākamajām sportistēm bija krietni sliktāks. Otro vietu izcīnīja Elza Saļņikova, kura uzvarētājai zaudēja 7,43 sekundes, bet trešā bija lietuviete Liepa Karlonaite.

Līdzīgi kā vakar, U14 grupā visu goda pjedestālu aizņēma Krievijas sportistes. Poļina Barkova bija ātrākā, viņai 3,72 sekundes zaudēja Ustinia Kuropatkina, kamēr Valentīna Smirnova bija trešā, uzvarētājai zaudējot 4,69 sekundes.

U16 grupā konkurentes neveiksmi otrajā braucienā izmantoja Laura Bišere, kurai izdevās izcīnīt uzvaru par 1,12 sekundēm apsteidzot Anastasiju Kirilovu. Trešo vietu ieņēma Karlīna Grāmatniece, kura pirmās vietas īpašniecei zaudēja 2,25 sekundes.

Meistariem savu uzvaru gājienu turpināja Žaklīna Frickausa, ļoti pārliecinoši apsteidzot Denisu Druku-Jaunzemi un Ievu Lagzdiņu.

Zēniem U12 grupā ātrākais bija Rūdolfs Beķeris, kurš par precīzi divām sekundēm divu braucienu summā apsteidza krievu Janu Hohlovu. Tikmēr trešo vietu vietu izcīnīja šīs dienas jubilārs Pauls Pēteris Prancāns.

U14 grupā ātrākais bija Aleksandrs Derznovenko, par 1,66 sekundēm apsteidzot Robertu Beikmani. Trešo vietu ieguva Laurs Magi no Igaunijas, uzvarētājam zaudējot 2,01 sekundi.

Vecākajā grupā zēniem ar labāko rezultātu abos braucienus uzvaru ieguva Mikaels Halikainens no Somijas. Viņš bija par 2,30 sekundēm ātrāks nekā Kristofers Gulbis. Mārcis Beitāns noslēdza pirmo trijnieku, ar 5,37 sekunžu deficītu līdz uzvarētājam.

Meistaru grupā uzvaru ieguva Vasīlijs Semenoviks (Krievija), kurš par 4,31 sekundi apsteidza Paulu Stēgu. Trešo vietu izcīnīja Kristaps Bergmanis (+7,77 sekundes).

Rīt jaunieši un meistari no rīta aizvadīs vienu braucienu superslalomā, pēc kura labākie 8 katrā grupā jauniešiem un labākie 4 meistaros kvalificēsies interesantajām paralēlā slaloma sacensībām.

Autors: Edgars Beļakovs

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv