ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 3°C
Vējš: 0m/s

Jaunumi

29 • 01 • 2015

Slēpojums „Baiļu apļi” notiks uz Vaidavas ezera

Saistītā informācija

Šosvētdien, 1.februārī, norisināsies jau 12.Tautas slēpojums „Baiļu apļi”, ko organizē SIA „Aktīvā tūrisma centrs EŽI” sadarbībā ar Kocēnu novadu. Tāpat kā pagājušajā gadā slēpojums notiks uz Vaidavas ezera. Dalībnieki atkarībā no sagatavotības un savām vēlmēm var pieteikties gan tautas, gan sporta klasē. Atsevišķas klases arī pašiem mazākajiem – bērniem līdz 10 gadu vecumam.

Dalībai sacensībās iespējams pieteikties gan jau laikus, gan sacensību dienā līdz plkst.11.30 Vaidavas ezera pludmalē. Jāatzīmē, ka piesakoties iepriekš, dalības maksa ir lētāka. Iepriekšējo pieteikšanos, aizpildot dalībnieka formu un samaksājot dalības maksu, var veikt līdz piektdienai 30.janvārim – www.ezi.lv vai Ežu veikalos Valmierā (Rīgas iela 43) un Cēsīs (Pils laukums 1).

Pirms slēpojuma varēs izmantot slēpju smērēšanas un nūju asināšanas pakalpojumus. Tāpat dalībnieku ērtībai būs pieejamas Vaidavas kultūras nama telpas, kurās interesenti arī varēs iepazīties ar ceļojošo izstādi „Florbolam 20”. Pēc slēpojuma dalībniekiem būs iespēja sasildīties pirtiņā turpat pie ezera.

Vēl finišā dalībniekus sagaida garda maltīte ar Dimdiņkāpostiem, „Nākotne” desiņām un „Liepkalnu” rupjmaizi. Pasākums noslēgsies ar uzvarētāju apbalvošanu, kā arī izlozi, kur galvenā balva būs velosipēds no veikala „EŽI”.

Tradicionāli pasākumu atbalsta Valmieras pilsētas pašvaldība, Kocēnu novada pašvaldība un daudzi Valmieras uzņēmumi: SEB Valmieras filiāle, Valmieras Drāmas teātris, Vidzemes Olimpiskais centrs, Sajūtu parks, SIA „Valpro”, „Artifex plus”, Valmiermuižas alus, atpūtas komplekss „Avoti”, Augļu serviss, „Rātes vārti”. Tāpat balvas būs sarūpējuši arī speciālā inventāra pārstāvji Swix un Fischer. 

1

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv