ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 2°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

27 • 02 • 2013

Sportland Junioru čempionāta noslēguma posms 3.martā

Saistītā informācija

Noslēgumam tuvojas Sportland Junioru čempionāts, kurā atlicis aizvadīt vien pēdējo 3.posmu, kurā tiks noskaidroti labākie sportisti trīs vecuma grupās. Pēdējais posms notiks 3.martā aktīvās atpūtas centra Reiņa trases Junioru parkā, kurā sportisti sacentīsies slaloma nobraucienā, posma uzvarētāji tiks noskaidroti 2 braucienu kopsummā! Dalība visos posmos nav obligāta, tātad ir iespēja startēt arī atsevišķi pēdējā posmā.

Jānis Dilāns, Sportland pārstāvis: ”Prieks, ka Sportland Junioru čempionāts ir kļuvis jau par tradicionālām sacensībām mazo sportistu vidū, kurās pārbaudīt savus spēkus slaloma nobraucienā! Redzam, ka daudzi sākuši mazākajā grupiņā, bet tagad jau ir vidējā vai vecākajā grupiņā!  Arī uzrādītie rezultāti ar katru posmu uzlabojas, kas norāda, ka mūsu mērķis popularizēt brīvā laika pavadīšanu uz kalna un uzlabot bērnu prasmes slēpošanā ir sasniegts!”

Jaunākajā un vecākajā grupiņā iepriekšējos abos posmos uzvaras laurus plūca Justīne Brutāne (ABC grupa) un Rolands Upīts (2.grupiņa), bet 2.posmā absolūti labāko rezultātu uzrādīja 1.grupiņas uzvarētājs Niks Zemītis. 

Sportland Junioru čempionāts ir paredzēts bērniem līdz 14 gadu vecumam, kurā dalībnieki tiek sadalīti trīs vecuma grupiņās -  ABC grupa 2007.gadā dzimuši un jaunāki (zēni un meitenes); 1 klase 2003. – 2006. gadā dzimušie (zēni un meitenes); 2 klase 1999. – 2002. gadā dzimušie (zēni un meitenes). 

Visi dalībnieki, kas piedalīsies sacensībās, saņems pārsteigumu balviņas no sacensību atbalstītājiem - garšīgie graudaugu produkti no „AXA” un „Rīgas Dzirnavnieks”, riekstiņi enerģijai, imunitātei, harmonijai un intelektam no „Zelta Rieksts” un „Gemoss”, kā arī pārsteigumi no sporta preču veikala Siguldā „Okej” un Latvijas valsts mežiem. Paldies „LGK Atrakcijas” par tehnisko nodrošinājumu! Posma godalgoto vietu ieguvējiem dāvanu kartes arī  no Sportland!

Lai pieteiktos sacensībām, vai arī iegūtu papildus informāciju, interesenti tiek aicināti sazināties pa tālr. +371 29272255, vai sūtīt e-pastu uz [email protected] Dalības maksa iepriekš piesakoties – 4.00Ls. Reģistrējoties sacensību dienā – 6.00Ls (maksa par pacēlāja trenējoties sacensību dienā pirms starta ir iekļauta dalības maksā). Visa jaunākā un aktuālākā informācija par sacensībām "Sportland Junioru čempionāts" un citiem gaidāmiem pasākumiem “Reiņa trasē” aplūkojami mājas lapā www.reinatrase.lv.

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv