ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 0m/s

Jaunumi

03 • 09 • 2018

Veiksmīgi noslēdzies Siguldas Kauss skrituļslalomā 2018

25. un 26 augustā Siguldā, Lorupes gravā, sportiskā gaisotnē, pulcējot teju 60 dalībniekus dažādās vecuma grupās, noslēdzās Siguldas novada pašvaldības atbalstītās sacensības Siguldas kauss 2018, kas šogad norisinājās 4 posmos. 

Sestdienas, 25. augusta, rīts iesākās vēss un lietains, kas nozīmēja, ka dalībniekiem 3. posma milzu slaloma sacensības būs jāveic slapjos laikapstākļos. Tas ir papildus satraukums sportistiem un saglabā intrigu skatītāju vidū, jo trasi veikt šādos laikapstākļos ir daudz grūtāk, kā tas ir saulainā dienā. Jaunākajās grupās dalībnieki trasi veica stabili un bez liekām raizēm sadalīja godalagotās vietas. Jauniešu un junioru vecumā bija vērojamas spraigas cīņas, kas neizpalika arī bez kritieniem. Neskatoties uz misēkļiem trasē, dalībnieku motivācija un vēlme kāpt uz goda pjedestāla nav mazinājusies. 

Svētdien norisinājās šo sacensību pēdējais, 4. posms, kur trasē bija jāveic slaloma disciplīna, kas pašiem dalībniekiem prasa lielāku koncentrēšanos un atbildību, jo katra mazākā pieļautā kļūda atbilstoši atspoguļojas sasniegtajā rezultātā. Līdzīgi kā citos posmos arī šoreiz uz starta stājās vairāk kā 50 dalībnieki no vairākām pilsētām, pārstāvot dažādus sporta klubus un skolas. 

Sacensības organizēja biedrība Sporta klubs Pantera sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību. Paldies sacensību dalībniekiem par prieku un emocijām, kas gūtas šīs vasaras garumā, paldies visiem vecākiem par atbalstu un līdzi jušanu sacensību laikā. 

Autors: M.Meldere

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv